Hae
Juoksujalkaa

Sporttinen tehopakkaus

Seuraavat viisi päivää autoilen KIA Sportagella, jonka sain koeajoon yhteistyön kautta.

IMG_0755

IMG_0780

IMG_0778

IMG_0782

Vankkumattomana saksalaisten autojen ystävänä, poikkeuksena Kia Sportage on aina miellyttänyt silmääni. Aiempaa ajokokemusta kyseisen merkin autoista minulla ei ole. Sporttinen pikkumaasturi näyttää heti alkajaisiksi näppärältä ja tehokkaalta, joten mielellään autoilen tällä kaunokaisella muutaman päivän.

IMG_0757

IMG_0760

Koeajossa oleva Sportage on kaikilla mausteilla ja nelivedolla varusteltu automaattivaihteinen pikkumaasturi. Mielenkiinnolla aloitan koeajot, vaikka Auto Bildin testissä Sportagen ”sporttisuus” onkin vähän kyseenalaistettu.

Yhteistyössä: Delta Motor Group Oy / KIA

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *