Hae
Juoksujalkaa

Olipahan treenit!

Levi Wellnessin porukka saapui PT Peipon johdolla Helsinkiin lauantaina. Olin saanut kutsun VIP treeneihin, joiden kuvaus aavistuksen arvelutti. Hieman pelokkain odotuksin pyöräilin kohti Väinämöisenpuistoa ja odottelin treenien alkua. Onneksi pari tuttua naamaa laukaisi pahimman jännityksen, kun huomasin Elinan ja Tuijan.

11349031_10152938812663137_1755162490_n

IMG_0788

En ollut aiemmin PT Peipon komennuksessa treenannutkaan ja tuota noin… Sain kyllä laittaa kaiken peliin, että pysyin mukana. Jalat ja kädet täristen, naama irvistyksessä tottelin kuuliaisesti Peipon käskyjä. Punnersin, kyykkäsin, kannoin kaveria reppuselässä ja olalla, juoksin, lankutin ja ryömin. Itsensä ylittämisestä oli kyse ja niinhän siinä taisi käydä. Sitä pystyy uskomattomiin tuloksiin, kun vaan tekee.

IMG_0790

IMG_0792

IMG_0794

IMG_0789

IMG_0802

IMG_0801

 

IMG_0797

Helsinki Bootcamp oli esimakua Arctic Challenge -kisasta, joka järjestetään Levillä 29.7.2015. Ai että houkuttelisi lähteä tuonne!

Kahden tunnin treeni jätti jälkeensä muutamat mustelmat ja kipeät lihakset, mutta olipahan mukavaa!! Onneksi paikan päältä sai lähtiessä mukaan Zeropointin kompressiosukat, jotka pysyi visusti jalassa lauantai-illan.

Lauantain treenin viimeisteli sunnuntain Lintsipäivä, jonka jälkeen illalla ja tänään aamulla oli aivan hakattu olo. 😀

IMG_0810

Mutta olipahan mukavaa! Kiitos vielä huikeista treeneistä ja järjestelyistä!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *