Hae
Juoksujalkaa

Loman aika

Yksi vuoden parhaista hetkistä on nyt käsillä. Se tunne, kun saa laittaa poissaoloviestin työsähköpostiin ja vapautua kaikista aikatauluista neljäksi viikoksi! Ai että 🙂

Tämä ei todellakaan tarkoita, että työ olisi minulle pakkopullaa, päinvastoin, pidän päivätyöstäni tällä hetkellä todella paljon. Myös vapaa-aikaa rytmittävät valmennushommat tuovat arkeen hyvää vastapainoa, mutta nekin saavat nyt muutaman viikon ansaitun tauon. Sitten jaksaa taas painaa uusilla ideoilla ja innolla!

En ole muuten varmaan koskaan aloittanut kesälomaa näin aikaisin, jo kesäkuun puolella. Tästä syystä tosin lomaltapaluukin on jo heinäkuun puolella, heh. No mutta nyt ei ole vielä sen ajattelemisen aika. Näin tänä vuonna, eivätkä edes nuo syyssäät latista tunnelmaa. Sellainen tunne, että tästä tulee huippukesä!

aamutreenit

Eilen kävin juoksemassa kympin lenkin ja askel rullasi yllättävän kevyesti, vaikka viime aikoina lenkit ovatkin pysytelleet reilusti alle kympissä. Olen myös muutaman viikon ajan tehnyt pienen muutoksen normaaliin liikuntarytmiin ja tehnyt säännöllisesti pari kertaa viikossa aamutreenin! Aamulla treenaaminenhan ei ole minulle mikään itsestäänselvyys, mutta yllättävän hyvin olen päässyt siihen sisään..

Tämä on vaatinut sen, että pari aamua viikossa on noustu pienellä lisätsempillä sängystä ylös (ilman torkkuja). Paljon helpommaksi tätä ei itselle enää voi tehdä, sillä treenivaatteet on jo illalla valmiiksi valittu ja makuuhuoneesta voi painella suoraan vastapäiseen huoneeseen treenaamaan. Ja lopulta, tämä on tarkoittanut vain noin tuntia aikaisempaa herätystä.

Kenenkäänhän ei varsinaisesti ole pakko treenata aamulla, jos se tuntuu paremmalta illalla. Täysin oma valinta ja minulle se on useimmiten illalla. Mutta täytyy sanoa, että olen jo vähän koukussa tähän aamuhommaan.

Ajankäytöllisesti aamulla treenaaminen on aivan mainio ratkaisu ja tämä tulee ehdottomasti jatkumaan myös syksyllä. Olo on treenin jälkeen mitä mahtavin, jotenkin erityisen fresh, kun suihkun jälkeen nauttii aamupalaa ja availee työsähköposteja. Lomalla aamutreenit ovat tietysti itsestäänselvyys, mutta silloin se ei tarkoita kukonlaulun aikaan heräämistä!

Blogi päivittyy kesän aikana, mutta säännölliset kuulumiset ja kesämeiningit löytyvät Instagramista.

Ihanaa kesää!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *