Hae
Juoksujalkaa

Testissä: Kuumakivihieronta

Aloitin alkukesällä yhteistyön lähistöllä sijaitsevan Hyvinvointi SULO -unisex hoitolan kanssa.

Ihastuin saman tien sympaattiseen hoitolaan, joka on samaan aikaan konstailemattoman rento, mutta yhtäaikaa paikka, joka tarjoaa luksusta arkeen ja juhlaan. Valikoimasta löytyy laaja kattaus ihonhoitoja, hierontoja, sokerointeja sekä esimerkiksi kestoripsiä.

Ensimmäisenä hoitona testasin pilvisenä kesälomamaanantaina kuumakivihierontaa. Aikaa varatessani hieman epäröin varata kuumakivihierontaa heinäkuun puoleen väliin, mutta no, se sopi siihen oikein hyvin. 😉

IMG_1605

En ole aiemmin kuumakivihieronnassa käynyt, vaikka mistään uudesta hoitomuodosta ei olekaan kyse. Hoidon jälkeen mietin ainoastaan, että miksi en!?

Voiko enää rentouttavammaksi hoito mennä? Kuumien, hiottujen laavakivien avulla käydään koko kroppa läpi. Aina jalkapohjista otsaan saakka – sekä vatsallaan että selällään maaten.

IMG_1607

Vaikka kyseessä on enemmän hemmotteluhoito, mitään pelkkää hipsuttelua se ei ole. Kivien avulla hierotaan koko kroppa läpi ja ennen kaikkea lämmön avulla pehmennetään lihaksia. Jumit katosivat itseltäni ainakin niska-/hartiaseudulta ja reiden sekä jalkapohjan lihaskalvoilla tuntui pehmentymistä.

Veri lähti selkeästi kiertämään ja aineenvaihdunta sai kyytiä. Hoitaja-Maria kehotti juomaan hoidon jälkeen paljon vettä, mutta vaikka en erityisesti tankkaillutkaan, ravasin vessassa koko illan. Tulen aivan varmasti käyttämään kuumakivihierontaa lihashuollon lisänä ja urheiluhieronnan rinnalla. Voin jo kuvitella, kuinka talven kylmyydessä tämä hoito pääsee aivan uudelle tasolle.

IMG_1606

Suosittelen hoitoa lämpimästi kaikille sekä miehille että naisille. Urheilijoille tai vähemmän urheileville.

Saan tarjota blogin lukijoille 60 min kuumakivihieronnan hintaan 50€ (norm. 70€). Tarjous on voimassa heinäkuun 2015 ajan (mainitse juoksujalkaa-blogi). Jos hoidon varaa netistä juoksujalkaa voi kirjoittaa lisätiedot-kohtaan ajanvarausta tehdessä.

Rentouttavia hetkiä! 🙂

IMG_0979

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *