Hae
Juoksujalkaa

Lomalaisen paluu!

Lomalla ei tullut paljon kotona istuskeltua ja kirjoiteltua. ūüôā Instagram sen sijaan p√§ivittyi tihe√§√§n tahtiin. Nyt kuitenkin pikainen p√§ivitys, mit√§ tuli nelj√§n viikon aikana tehty√§ ‚Äď l√§hinn√§ kuvien muodossa. Ja niist√§ n√§kyy, ett√§ kyll√§ se aurinkokin paistoi!

Loma oli t√§ydellist√§ rentoutumista ja olihan se nyt kaikin puolin onnistunut! Lomalla mentiin yht√§ rennolla asenteella ja fiilispohjalta kuin mit√§ muutenkin yrit√§n el√§m√§ss√§ toteuttaa eli tehd√§ sit√§, mit√§ huvittaa ja mik√§ tuo hyv√§n olon. ūüėČ V√§h√§n kotimaanmatkailua, m√∂kkeily√§, parit festarit, yst√§vi√§, sukulaisia, kummityt√∂n kanssa oleilua ja ylip√§√§t√§√§n asioita, joita ei perusarkena ehdi niin paljon tehd√§.

Mukana kulki tietysti olennaisena osana my√∂s urheilu, joka tuo poikkeuksetta hyv√§n olon ‚Äď lomallakin. Kokemus on osoittanut, ett√§ jo parin p√§iv√§n t√§ysi rentoilu ja liikkumattomuus vaatii sen, ett√§ on saatava liikett√§ kehoon. Suuren osan kes√§-treeneist√§ tein kotona ja ulkona. V√§lill√§ vain puolen tunnin mittaisia pikatreenej√§, v√§lill√§ v√§h√§n pidempi√§ ja suunnitelmallisempia, milt√§ nyt sattui kulloinkin tuntumaan. Sali ei kes√§ll√§ houkutellut, en tainnut k√§yd√§ loman aikana kertaakaan.

treeniä ja rentoilua

Juoksulenkeill√§ tuli tietysti my√∂s k√§yty√§. Pisin lenkki taisi olla 15 kilometrin luokkaa, yleisimmin kympin mittaisia. Osan lenkeist√§ ja treeneist√§ tein tarkoituksella ilman sykemittaria. T√§st√§ on muodostunut muutaman viime kes√§n aikana tapa. Antaa kummallisen vapauden tunteen, kun sykkeist√§, matkasta tai ajasta ei ole tietoakaan. ūüėÄ T√§h√§n liittyen oli hyv√§ listaus HS Juoksublogissa, josta l√∂ytyy my√∂s muita vinkkej√§ stressitt√∂myyteen lomaliikunnoissa.

 

Itselle parasta lomailua ja rentoutumista on täysin vapaat kädet liikkumisten ja aikataulujen suhteen. Voi tehdä juuri sitä mitä haluaa ja etenkin, milloin haluaa. Muuten loma ei juurikaan tuo vaihtelua arkeen, urheilun suhteen. Suoraan sanottuna en voisi kuvitellakaan lomaa, jossa liikunta ei jollain tapaa olisi mukana.

Vaikka lomalla oli kivaa ja sitä voisi aina jatkaa, tällä viikolla oli toisaalta ihan mukava päästä kiinni jälleen arjen rytmiin. Pari päivää töitä on jo takana, ensi viikolla kunnolla töiden pariin. Tämä on myös jo monen kesän aikainen tapa: palaan töihin lomalta aina keskellä viikkoa. Näin saa pehmeän laskun ja lempeämmän aloituksen arkeen.

Kesäähän on vielä jäljellä vaikka kuinka, joten siitä pääsee nauttimaan vielä loman jälkeenkin.

Hyvää viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. Hyödynnä ihmeessä heinäkuun aikana rentouttava kuumakivihierontatarjous Hyvinvointi Suloon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *