Hae
Juoksujalkaa

Voita liput NRJ Workout Helsinkiin – tänä vuonna mukana myös juoksu!

NRJ Workout Helsinki järjestetään tapahtumakeskus Telakalla, elokuun viimeisenä viikonloppuna (28.-29.8.2015). Tapahtuma on perinteisesti ollut ryhmäliikuntapainotteinen, mutta tänä vuonna mukana on myös juoksu!

Tämä ilahduttaa kovasti ASAlaisia ja olemmekin mukana tapahtumassa – luonnollisesti juoksuosastolla. Vedämme viikonlopun aikana muutamat yhteistreenit Zeropoint- juoksupisteellä.

juoksutreenit

pe Laura & Joonas klo 17 ja klo 18

la Laura & Jarno klo 11 ja klo 14

Tule treenaamaan meidän kanssa! 🙂

banneri_tapahtumailme_workout_2015_01

Viikonlopun aikana pääsee helpolla tapaa tutustumaan kattavasti lajeihin Suomen suurimmassa ryhmäliikuntatapahtumassa. Kahden päivän aikana voi valikoida oman maun mukaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja, luentoja, kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen painottuvia harjoituksia, sisäpyöräilyä, juoksutreenejä tai osallistua tapahtuman huipentavaan yhteistreeniin live-artistin Tuomas Kauhasen kanssa!

Voit voittaa liput NRJ Workout Helsinki tapahtumaan itsellesi ja ystävällesi osallistumalla arvontaan ASAn Facebookissa. Tägää Facebookissa tähän postiin ystäväsi, jonka kanssa haluat osallistua tapahtumaan. Huom. Voit osallistua vain Facebookissa ja osallistumisaikaa sunnuntaihin 2.8.2015 asti.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *