Hae
Juoksujalkaa

Kuohkeutta sporttiponnariin!

Munkkiniemeen avasi ovensa kesän kynnyksellä I-lo Helsinki Oy. Sympaattinen kampaamo, joka houkutteli minut tästä naapurista saman tien asiakkaaksi. Pitkän kokemuksen omaava kampaamon omistaja Anu värjäsi ja leikkasi hiukseni, mutta mielenkiintoiseksi lisäksi sain testiini L’oréal Serioxyl sarjan kaksi tuotetta. Teksti sisältää hehkutusta, mutta täytyy sanoa, että en ole vastaaviin tuotteisiin törmännyt, vaikka käytössäni on ollut vuosien mittaan jos jonkinlaista muotoiluainetta ja tyvikohottajaa.

Muotovaahto & Seerumi

FullSizeRender

Ennakkoluulottomasti ja mielenkiinnolla otin tuotteet tietysti kokeiluun, sillä kampaamokerran jälkeen hiuksissa oli todella hyvä rakenne ja kuohkeus. Pidin koko päivän hiuksia auki, mikä on minulle harvinaista, sillä hiukset tulee useimmiten viimeistään loppupäivästä vetäistyä kiinni. Kuohkeus jatkui vielä seuraavanakin päivänä.

Jos siis omaat perinteiset suomalaiset liukkaat, ohuen hennot hiukset ja haaveilet kuohkeista kutreista, tässä oivat tuotteet lisäämään niihin nostetta.

IMG_1753

Muotovaahto on rakenteeltaan erilaista kuin perinteiset muotovaahdot. Se on nestemäisempää ja helppo levittää hiuksiin. Seerumi on nestemäistä ja sisältää pieniä kiteitä. Tuotteita voi käyttää toki myös yksin, mutta olen huomannut, että yhdessä takaavat paremman lopputuloksen. Muotovaahtoa levitän erityisesti hiusten juureen, seerumia pituuksiin ja latvoihin.

IMG_1754

Itselläni hiuksia on melko paljon, mutta yksittäinen hius on ohut, hento ja liukas. Tuotteet levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja ne aktivoituvat lämmöstä. Föönauksen jälkeen hiukset ovat todella kuohkeassa kunnossa. Jotain ihmeellistä tapahtuu. Luonnollisesti näiden tuotteiden jälkeen myös ponnari näyttää kuohkeammalta, eikä päätä myöten painuvalta liiskalta. Tämä sopii paremmin kuin hyvin, sillä sporttihiuksissa ponnari on kuitenkin se yleisimmin nähty kampaus. Mitä kuohkeampi, sen parempi!

IMG_1755

kokemukset

Olen käyttänyt tuotteita nyt kuukauden verran, joka pesun jälkeen eli suunnilleen joka toinen-kolmas päivä. Tuotteet tuovat hennoille hiuksille rakennetta ja volyymia, jolloin niitä on paljon helpompi käsitellä. Tämän huomasi myös hiuksia hääjuhliin kihartaessa. Kiharat pysyivät jämäkämpinä ja kuohkeina koko illan, vaikka sää oli kostea ja lämmin. Tuotteet eivät tee hiuksia likaisiksi ja raskaiksi, vaan päinvastoin; kohotetuiksi. Tätä roolia on itselläni aiemmin ajanut kuivashampoo ja esimerkiksi suolasuihke. Nyt kuivashampoota käytän harvemmin, sen oikeaan käyttötarkoitukseen eli pesupäivien välillä.

Jos siis omaat kuvaukseen sopivat hiukset ja haikailet tuuheampaa lettiä, kannattaa testata näitä tuotteita. Viime aikoina olen jättänyt hiukset jopa muutamaan otteeseen mielellään auki, eikä niille ole edes tarvinnut tehdä mitään kummempaa föönauksen jälkeen. Pari suihkausta lakkaa vain viimeistelyyn. Näin kuohkeaksi en ole hiuksiani koskaan näin helpolla saanut: tarvitsee vain levittää tuotteet ja föönata. Hiukset myös tuntuvat aivan erilaisilta, nimittäin paksummilta ja hieman karheammilta – vielä seuraavana päivänäkin.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *