Hae
Juoksujalkaa

Jatkoaika kesälle!

Kesä sen kun jatkuu ja se sopii! Vaikka varsinainen kesäloma vietettiinkin tänä vuonna vähän viileämmässä säässä, en usko että olisin tehnyt juuri mitään toisin. Sää kuin sää, loma on silti aina loma. Ehkä olisin makoillut rannalla enemmän ja varmasti olisin viihtynyt enemmän SUP-laudalla (tämän kesän saldo on pyöreä 0), mutta ehtiihän tässä vielä.

Elokuu on ollut ihan täydellinen jatkoaika kesälle; töiden jälkeen saman tien painuttu ulos ja palailtu sieltä iltamyöhään sisälle. Päivät tuntuvat pitkiltä ja etenkin viikonloput ovat olleet kuin minilomia! Töissäkin on ollut monena päivänä lounasaikaan mahdollisuus viettää hetki auringossa. Pari palaveria on myös siirretty ulos – ja jopa kävelypalavereiksi. Vireystila on aivan eri tasoa. Uskon, että jokainen nautittu auringonsäde ja D-vitamiinin jyvä auttaa syksyn ja talven yli.

IMG_2421

IMG_2476

Viime viikko tuli reippailtua, luonnollisesti ulkona.

treeniviikko

Maanantai: Otettiin lenkkikaverin kanssa vanhat kunnon maanantailenkit jälleen ohjelmaan! Sää oli upea, vaikkakin hieman kuuma. Ei olisi millään malttanut lopettaa. Jalatkin painoivat jostain syystä, mutta hyvässä seurassa olisi voinut juosta vaikka koko illan.

Tiistai-ilta meni vähän palloiluksi, kun etsimme tilaa lähiseutujen tenniskentiltä. 😀 Joka-ikinen kenttä oli täyteen ahdettu ja ihmiset jonottelivat vuoroaan, joten päätettiin siirtää toiselle päivälle. Joku muukin oli näköjään saanut tämän hyvän idean samaan aikaan…

IMG_2389

Keskiviikko: Kesäheimon treeneissä juostiin Töölönlahtea ympäri. Itse toimin lähinnä kirittäjänä, mutta toimi todella hyvänä treeninä itsellekin! Sää oli tunkkaisen kuuma, mutta porukasta sai energiaa. 🙂

IMG_2439

Torstain lepopäivän jälkeen perjantaina, suuntasin salamana töiden jälkeen lenkille Heidin kanssa! Juoksimme pitkin Seurasaarta ja palaveerasimme mahdollisista yhteistyöjutuista samalla. Tehokasta! Seurasaareen tulee suunnattua aivan liian harvoin, vaikka se tuossa vieressä onkin.

IMG_2480

Lauantaina vihdoin pääsimme pelaamaan tennistä ja alkuvaikeuksien jälkeen alkoivat lyönnitkin jo sujua. Viime pelikerrasta oli kulunut aikaa sen verran, että nyt on otettava mahdollisimman pian uudestaan, kun on jonkinlainen ote pelistä muistissa.

IMG_2517

Muuten viikonloppu sujui poikkeuksellisesti tänä vuonna ilman Flowta. Se täytyi siis yrittää etsiä jostain muualta ja periaatteessa se löytyikin. Alkuun tenniskentältä, josta hypättiin pyörän selkään ja lähdettiin kannustamaan Helsinki City Marathon -reitin varrelle. Maratonin lisäksi tänä vuonna kiinnosti oheistapahtumana juostu Helsinki Street Run, 17 kilometriä, jossa oli monta tuttua juoksijaa mukana. Heitä kannustaessa vähän harmitti, että en ollut itse tajunnut ilmoittautua mukaan!

Sunnuntaina vetäisin itsekin hieman pidemmän lenkin ja mahdutin mukaan vähän kovemman vitosen. Seuraavat juoksutähtäimet lähestyvät, sillä osallistun 2XU:n joukkueessa 27.8. järjestettävään RunFest -juoksutapahtumaan. Helsingin Kaivo- ja Meripuistossa juostaan joukkueella puolimaratonin verran eli 5×4,2 kilometrin pätkä. Hauskankuuloinen tapahtuma, jossa en ole aiemmin ollut mukana. Mukaan mahtuu vielä, joten ei muuta kuin omaa joukkuetta keräämään ja ilmoittautumaan.

IMG_2504

29.8. kalenterissa on Midnight Run, joka taitaa sittenkin mennä tänä vuonna kesäheimolaisia kirittäessä. Siihen samaan viikonloppuun kun vielä lisätään NRJ Workout, jossa vedämme Jarnon ja Joonaksen kanssa muutamat juoksutreenit, niin alkaa elokuu olla paketissa! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *