Hae
Juoksujalkaa

Juoksijan juhlaviikko!

Viime viikko oli oikea juoksijan juhlaviikko. Osallistuin torstaina Run Fest -juoksutapahtumaan, jossa juoksin 2XU:n tiimissä. Rennossa kisassa juostiin 5 x 4,2km. Meidän timanttiseen joukkueeseen kuului: Elina, Tanja, Henrika ja Anna sekä kapteenimme Lauri Kalima. Mukava tapahtuma, jonne olisi kiva jatkossakin päästä mukaan. Kiitos meidän joukkueelle hyvästä hengestä ja 2XU Suomelle mahdollisuudesta!

IMG_2875 IMG_2889

Viikonloppuna valmensin Jarnon ja Joonaksen kanssa NRJ Workoutissa, jossa vedimme sekä perjantaina että lauantaina juoksutreenejä. Mukava tapahtuma myös tämä ja ennen kaikkea hienoa, että juoksu oli tänä vuonna vahvasti ryhmäliikuntatapahtumassa esillä!

IMG_2938 IMG_2945

valmennusprojektit

Myös kaksi isompaa kevään ja kesän aikana käynnissä ollutta projektia on tulossa päätökseen. Ensimmäisenä vuorossa oli Kesäheimo, joka päättyi lauantaina juostuun Midnight Runiin.

Kesäheimo on treenaillut aktiivisesti sekä yhteistreeneissä että omalla ajallaan ja on ollut upeaa olla mukana valmentamassa ja seurata näitä aktiivisia naisia. Juoksuinto, -kunto ja tietämys ovat kasvaneet silmissä ja tulokset näkyivät lauantain kisassa. Kuitenkin kisaakin tärkeämpää on se, että juoksuinnostus tulee säilymään heillä varmasti projektin päättymisen jälkeenkin. Itse toimin Stellan heimon valmentajana.

Midnight Runin päädyin juoksemaan heimolaisia kirittäessä (oman ennätyksen jahtaamisen sijaan) ja aikatavoitteena oli juosta se 00:57 aikaan. Jossain vaiheessa, pimeässä illassa, ruuhkaisen juoksureitin varrella, kadotin kiritettäväni ja maaliin päädyin aikaan 00:56. Pidän todella paljon tästä loppukesän yöjuoksusta. Siinä on jotain sellaista tunnelmaa, joka eroaa täysin muista.

IMG_2968

Toinen kevään ja kesän valmennusryhmä, prjctASA – ylös sohvalta mies –kuntoprojekti on tulossa päätökseen. Miehet valmistautuvat ensi lauantaina siintävään tavoitteeseensa: Tough Vikingiin. Kisan jälkeen tapaamme enää lopputestien merkeissä muutaman viikon päästä.

On ollut ilo olla mukana molemmissa ryhmissä valmentajana ja tutustua näihin energisiin treenattaviin. Onnellinen, mutta vähän tyhjä olohan tästä jää. 😉 Onneksi on jo muutamia uusia valmennusvirityksiä tulevaisuuden varalle, vaikka nyt onkin tullut aika ottaa hetki aikaa omille treeneille.

IMG_2915

Oma juoksutähtäin siintää Vantaan puolimaratonilla lokakuussa. Myös sisätreenit ja sali houkuttelevat ilmojen viiletessä. Kesäloman, kiireisen valmennusrupeaman sekä helteisen loppukesän vuoksi on myönnettävä, että omat treenit ovat olleet taka-alalla. Nyt alkaa olla jälleen motivaatiota ja nälkää laittaa omakin kunto talvikuntoon! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *