Hae
Juoksujalkaa

Ovatko nettikeskusteluissa pyörineet housut hintansa väärtit? Freddyjä testiin!

Testiini saapui kolmet paljon nettikeskusteluissa puhuttaneet Freddyt – kolmella eri materiaalilla ja mallilla:

Freddy WR.UP Pants

1.   Mustat D.I.W.O (dry in wet out) materiaalilla, low waist skinny , koko S (78% polyesteri, 22% elastaani) ovh. 74,90

2.   Harmaat G14, low waist skinny, koko S (78% puuvilla, 22% elastaani) ovh. 79,90

3.   Farkunsiniset J0Y, low waist skinny 7/8 lahkeella, koko M (80% puuvilla, 20% elastaani) ovh. 119 euroa

IMG_2686

IMG_2696

testausfilosofia

Housujen materiaali, kestävyys, koko, malli sekä hinta-laatusuhde ovat tosiaan vallanneet nettikeskustelupalstat. Niille löytyvät vankat kannattajajoukot, ne jotka vielä pähkäilevät tilauksen tekemisen suhteen sekä ehdottoman kielteisesti housuihin suhtautuvat. Jännä juttu onkin, kuinka paljon keskustelua voikaan saada aikaan housuista! 😀

Kartoitin laajasti eri blogeissa testissä olleita ”fitness-” ja ”peppuhousuja” sekä niistä tehtyjä testiraportteja. Jokaikisessä tekstissä Freddyjä aluksi mainostettiin maailman parhaiksi housuiksi ja suositeltiin kaikille lämpimästi. Parin kuukauden jälkeen osaan blogiteksteistä oli kuitenkin ilmestynyt edit-kirjoituksia housujen huonosta laadusta ja EHDOTON EI suosituksille.

Nyt on aika tehdä huolellinen ja puolueeton vertailu, hieman pidemmällä aikavälillä. ASAssa kaikki testit tarkoittavat sitä, että testiin tulevista tuotteista kirjoitetaan aluksi ainoastaan lyhyt kirjoitus, mitä aiotaan testata. Pyrimme saamaan testiin tuotteita kattavasti, mutta valitsemme tarkkaan, mitä haluamme testata.

IMG_3489

kokemukset

Tämän jälkeen, tuotetta testataan. Kenkiä satoja kilometrejä. Erilaisilla alustoilla. Eri sääolosuhteissa. Jopa useammalla eri testaajalla. Näin toimitaan myös vaatteiden ja muiden tuotteiden suhteen. Eri lajeissa ja olosuhteissa, pesu- ja käyttökertojen jälkeen. Vasta sen jälkeen on mahdollista raportoida kattavammin testatusta tuotteesta. Usein ei välttämättä löydy joko ehdotonta kyllää tai ehdotonta eitä. Eikä se ole tarkoituskaan. Usein lopputuloksena löytyy vaihtoehtoja, kenelle tuote voi sopia.

Toki ensivaikutelma on tärkeä ja sen voin heti tässä ääneen sanoa, että Freddyistä olen bloggaajakollegoiden kanssa samaa mieltä. Freddyjen istuvuus on aivan eri luokkaa ja olen jo niiden saapumisesta asti käyttänyt jokaisia housuja useita kertoja. Kyseiset housut on nimetty fitnesshousuiksi varmasti osaltaan sen vuoksi, että ne nyt vain sattuvat tuomaan iloa ihmiselle, joka viihtyy muutenkin juoksutrikoissa tai leggingseissä. 😉 Jostain kertoo myös se, että nettikaupasta on jatkuvasti suosikkivärit, -pituudet ja -mallit lopussa ja Facebookin Freddy-kirpparilla housut vaihtavat tiheään omistajaa.

Nämä kolmet minulle testiin tulleet housut ovat materiaaleiltaan hieman erilaisia, joista harmaa lähimpänä leggings-materiaalia, farkku hieman napakampaa (siitä syystä, näistä otin suosituksesta yhden koon isomman) ja musta hieman kiiltävämpää materiaalia. Näin ollen saattavat myös käyttäytyä käytössä eri tavoin…

Ei kuitenkaan arvailla mitään, vaan nyt,

testirauhaa <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

4 kommenttia

 1. Kirsi kirjoitti:

  Valmistuiko tämä testi koskaan..? En ainakaan löytänyt testipostausta 🙂

  • Laura kirjoitti:

   Ei ole vielä valmistunut, kiitos kun muistutit! Käytin kyseisiä housuja viime vuonna melko paljon, mutta sittemmin kasvaneen raskausvatsan kanssa ne eivät ole enää mahtuneet päälle 😀 mutta joo, raportti on kuvia ja kirjoittamista vaille valmis eli tulossa…

 2. Sini kirjoitti:

  Hei, kyselisin myös valmistuiko tämä testi? Ihan mielenkiinnosta, kun niin paljon housuista tuntuu olevan ristiriitaista tietoa liikenteessä. Olisi ollut kiva kuulla sinun kantasi housuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *