Hae
Juoksujalkaa

Syysheippa!

Syksy on näköjään tullut vähän varkain ja yllätti jälleen tuttuun tapaansa. On se kumma, että samaan aikaan tuntuu, että kesäjutut ja -tunnelma on vielä ihan tuossa nurkan takana ja toisaalta tuntuu, että niistä on kulunut jo ikuisuus aikaa. Myös jokavuotinen kiire töissä yllättää aina ja siksipä kaikki muu tuntuukin hautautuneen töiden alle tässä viime viikkojen aikana.

Liikkumiselle olen pyrkinyt löytämään aikaa kiireisimpinäkin aikoina, se on hyväksi todettu malli jaksamisen kannalta. Se taas ei ole, että treenaa esimerkiksi maratonille samaan aikaan. Siitäkin on kokemusta. Tästä syystä on ollut ihanaa liikkua vapaasti siinä lajissa, missä kulloinkin on huvittanut tai sopiva aikaikkuna löytynyt. Välillä se on tarkoittanut vain 30 minuutin pikatreeniä kotona, välillä suunnitelmallisempaa treeniä juosten – tai nyt pitkästä aikaa myös salilla.

Lauantaina koitti nimittäin paluu salille Herttoniemeen ja tein hurjan hyvän treenin ystäväni kanssa. Oli ihan mahtavaa pitkästä aikaa ja sovimme heti seuraavat yhteistreenit tälle viikolle. Juoksu sen sijaan kulkee mukana sen mitä ehtii ja olemme muun muassa ottaneet lenkkikaverini kanssa perinteiset maanantailenkit jälleen mukaan kuvioon. Ihan paras tapa vaihtaa kuulumiset ja saada samalla raitista ilmaa.

vantaan puolimaraton

Sain viimein ilmoittauduttua myös 10.10. Vantaalla juostavalle puolimaratonille. Tavoite siellä on siis todella parantaa puolikkaan ennätystäni mooooonen vuoden takaa ja juosta vihdoin alle kahden tunnin aika. 🙂

Mitään juoksuohjelmaa tai edes varsinaista suunnitelmaa minulla ei ole tälle puolikkaalle ollut, enkä mitenkään vakavasti ole sinne treenannut. Tällä hetkellä itselle on tärkeää, että aikatauluissa on päivätyön lisäksi riittävästi aikaa kaikelle muulle urheilun lisäksi. Olen sen sorttinen ihminen, että saan niin työkalenterin kuin vapaa-ajankin kalenterin buukattua päivittäin aivan täyteen, mutta tähän en halua mennä. Tällä hetkellä aikaa on jäätävä valmennusten lisäksi myös omiin treeneihin ja etenkin treenien ulkopuoliseen elämään. Blogin päivitystahti kylläkin näkyy kärsineen tästä kiireestä valitettavan paljon…

Sen sijaan Instagram sekä uutena tulokkaana, ja vasta opettelussa oleva, Snapchat kiinnostavat juuri nyt eniten. 🙂 Molemmista minut löytää nimellä Juoksujalkaa.

Minä lähden tästä pian kohti Töölöä, tällä kertaa maanantailenkin sijaan treffataan poikkeuksellisesti salitreenien merkeissä. Ajattelin kuitenkin juosta paikan päälle ja takaisin, vastapainoksi sisätiloissa vietetylle päivälle.

Mukavaa syksyistä viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: http://www.markkulempinen.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *