Hae
Juoksujalkaa

Syyskuun tunnelmat kuvina

Alkaneen syksyn kunniaksi aloitan täällä blogin puolella uuden tavan: kerran kuukaudessa päivitän yhteenvedon kuvien muodossa. Tällainen tapa on käytössä monilla seuraamistani blogeista ja se on mielestäni kiva. Vanhojen kuvien läpikäynti vie kivalla tapaa takaisin niihin mukaviin hetkiin, joista on halunnut kuvan napata. Onnistuneisiin treeneihin, hyviin ruokahetkiin, läheisten kanssa vietettyyn aikaan. Etenkin tällä hetkellä, viikon kuumeilun jälkeen, treeni-into nousee entisestään jopa näitä omia kuvia katsellessa. 😀

kuukausiyhteenveto

Kuvia tulee otettua päivittäin, joista vain pieni osa päätyy Instagramiin ja vielä pienempi osa blogiin. Itse tykkään selailla motivaatiota ja ideoita treeneihin, muotiin, sisustukseen ja ruokavalioon eri blogeista, Instagramista ja Pinterestistä nimenomaan kuvien muodossa. Uutena tulokkaana Snapchat, jossa pitää olla hieman nopeampi, koska tunnelmat säilyvät palvelussa vain 24 tuntia. Ainakin minut se on aitoudellaan koukuttanut täysin.

1

2

Syyskuussa tuli juostua jonkun verran, vaikkakin varsin maltillisesti Movescountin yhteenvetoa tarkastellessa, n. 90 kilometriä. Syyskuun loppupuolen lenkit tuntuivat raskailta ja en oikein löytänyt juoksuflow-tunnetta miltään lenkiltä.

Jonkin verran treenailin kotona, mutta tein myös paluun salille, jonne on valtava motivaatio päästä takaisin! Juoksun lisäksi haluan salitreenin säännöllisemmin viikko-ohjelmaan mukaan.

3

4

5

6

Syyskuu loppui omalta osaltani tosiaan kuumeiluun ja viikon täyslepoon, joka toivottavasti alkaa olla pian ohi. Melkein viikkko sisätiloissa saa meikäläisen hyppimään seinillä! Ilmoittauduin kuitenkin kuumehouruissa Finlandiahiihtoon, josta lisää myöhemmin.

Tervetuloa lokakuu!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *