Hae
Juoksujalkaa

Nerokas messulöytö!

I love me -messut olivat tänäkin vuonna täynnä niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että lauantaipäivä hurahti yhdessä hujauksessa osastolla kierrellessä! Jotain pientä tarttui messuilta mukaan, joista yksi ehdottomasti parhain löytö oli suomalainen keksintö Nero hierontakaari.

IMG_4188

IMG_4194

IMG_4196

nero hierontakaari

Itselleni tämä puukeppi oli tullut tutuksi Elixir-ohjelman kautta, mutta nyt messuilla pääsin tapaamaan tämän nerokkaan keksinnön tehneen miehen sekä sain konkreettisesti huomata, että kyseessä ei ole mikä tahansa puukeppi. Muotoiluun ja tuotteen toimivuuden testaukseen on paneuduttu huolella. Lämpökäsitelty puu on materiaalina lähes ikuinen, kaunis ja lisäksi hyvän tuoksuinen.

Nero hierontakaaren avulla on mahdollista rentouttaa ja hieroa koko kropan lihaskalvot läpi. Sen voi tehdä täysin itse, eikä tarvitse vaivata kaveria. Pitkä hierontakaari mahdollistaa myös selän ja niskan läpikäymisen ilman, että hartiat jännittyvät.

IMG_4183

FullSizeRender-1 FullSizeRender

Nero juoksukaari sen sijaan on kehitetty nimensä mukaisesti erityisesti juoksijoiden jalkavaivoihin. Se on lyhyempi, jolloin jalkojen käsittely helpottuu ja toisaalta se on helpompi ottaa myös mukaan esim. matkoille. Muotoilu mahdollistaa sen, että hierontakaaren avulla on mahdollista pureutua juuri niihin kireimpiin kohtiin ja jo muutaman vedon jälkeen huomaa lihaksen rentoutuneen.

FullSizeRender-2

IMG_4244

FullSizeRender-3

Neroa saa tilattua verkkokaupasta tai jos olet nopea, Sulossa on vielä tämän viikon messutarjous voimassa, josta hierontakaaren voi käydä hakemassa itselle tai lahjaksi!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *