Hae
Juoksujalkaa

Lokakuu kuvina

Lokakuu oli ja meni ja vauhdilla menikin! Se oli sellaista luonnon väriloistoa, että teki mieli koko ajan olla kuvaamassa auringonpaistetta ja syksyisiä lehtiä. Myös lämmintä säätä riitti, eikä syksyn harmaudesta ole tietoa vielä nyt marraskuun alussakaan. Syksy ei ole ehkä se kaikista inspiroivin kuukausi, mutta tänä vuonna se on kohdellut erittäin lempeästi.

Kellojen kääntö toi syksyn tunteen siinä mielessä, että illat tuntuvat kovin lyhyiltä työpäivän jälkeen. Se on tarkoittanut sitä, että liikkumaan tai muihin menoihin on lähdettävä heti suorilta töiden jälkeen tai ne kannattaa aikatauluttaa. Muuten saattavat sisätilat houkutella enemmän. Ulkona odotteleva pimeys tuntuu niin oudolta taas, ennen kuin siihen tottuu.

Itse kuumeilin hieman heti lokakuun alussa ja liikunnan uudelleen käynnistäminen täyspainoisesti vei aikaa. Tällä hetkellä treenit sujuvat jälleen mukavasti ja kuvista päätellen on tullut vietettyä aikaa niin lenkkipolulla, kotitreeneissä kuin salillakin. Omaa liikkumista kuvaavat tällä hetkellä puhtaasti sanat nautinto ja tekemisen meininki. 🙂

lokakuu

Lokakuuhun sisältyi myös kivoja tapahtumia, kuten I Love me –messut ja kuun lopussa vielä Skiexpo, joissa molemmissa olin paikalla. Erityisesti I love me -messut ihastuttivat ja ovat mielestäni rakentuneet todella monipuolisiksi ja mukaviksi messuiksi.

Mutta – vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia. Tässä sarjassaan toinen kuukauden yhteenveto kuvina:

6

5

7

3

14

2

13

11

4

9

10

1

 

15

12

Marraskuu on perinteisesti se syksyisin kuukausi, joten onnekseni tämän kuun loppupuolella siintää muun muassa loma ja reissu. Luvassa on toivottavasti aurinkoa, lämpöä ja silkkaa lomailua. En malta odottaa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. Kuka muistaa vanhan kunnon blogilistan? Löysin eilen sen korvaajan Blogit.fi, jossa voi jälleen keräillä omat suosikkiblogit listaksi itselle ja seurailla sitäkin kautta. En tiedä, kauanko palvelu on ollut jo olemassa, mutta olen odotellut vastaavaa ja kiva että tällainen palvelu on jälleen olemassa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *