Hae
Juoksujalkaa

Kari Traa – teknistä toimivuutta ja väriä treeneihin

Jos syksy tuntuu lehtien tippumisen jälkeen karun harmaalta – Kari Traa pitää väriä yllä läpi syksyn ja talven. Näissä treenivaatteissa väriyhdistelmiä ei säästellä ja vaikka ne voivat välillä olla jopa hieman yllättäviä, jokin harmonia niissä kuitenkin säilyy väritulituksesta huolimatta. Puhumattakaan treenimotivaatiosta, joka näitä vaatteita päälle vetäistessä sen kun kasvaa.

unnamed4

unnamed5

Värit ovat tietysti se ensimmäinen asia, joihin huomio kiinnittyy ja ne ovatkin merkille ominaista. Kuten olen aiemminkin maininnut, niitä saa urheiluvaatteissa olla. Minulle, joka muuten vannon pukeutumisessa mustan eri sävyihin, treenivaatteissa mikään väriyhdistelmä ei ole liikaa.

toimivuus treenivaatteissa

Kuitenkin se, mihin olen Kari Traan treenivaatteissa juuri nyt eniten ihastunut on ajatuksella tekeminen ja toimivuus (ja tunne vain voimistuu, aina uuden malliston saapuessa). Testiini tulleissa vaatteissa on jokainen yksityiskohta tarkkaan mietitty. Naisen ja entisen huippu-urheilijan suunnittelemat vaatteet tuntuvat kuin olleen jokainen tiukassa käytännön testissä, sillä trikoiden yläosa on juuri oikean korkuinen, vyötärönauha juuri oikean levyinen, paidan ja takin mitat juuri täydelliset, pannan materiaali niin miellyttävän tuntuinen sekä sukissa silikoni pitämässä niitä juuri oikeasta kohdasta paikoillaan – vain muutamia yksityiskohtia mainitakseni. Istuvuus ja toimivuus urheillessa on kympin luokkaa, tai sitten vain satun olemaan Kari Traan vaatteiden mittapuun kokoinen.

unnamed

unnamed2

unnamed3

Koko mallisto on huipputekninen ja toimii vaativissakin olosuhteissa ja urheilusuorituksissa. Hanskat ovat tehneet minut erityisen iloisiksi, nimittäin käteni ovat hanskojen suhteen erittäin tarkat. Sormet ovat helposti lenkin alussa aivan jäässä, mutta lämmetessä, tekisi mieli heittää hanskat kokonaan pois. Nämä hanskat ovat aivan täydelliset näille tuulisille säille, jolloin hanskojen päällä on mahdollista pitää tuulelta suojaavaa osaa. Käsien lämmetessä, sen voi rullata taskuun piiloon ja tällöin pärjää vallan mainiosti ohuilla ja hengittävillä hanskoilla. Heijastimista ja datailusormenpäistä lisäplussat!

unnamed7

unnamed8

Syksyllä erityisesti veden- ja tuulenpitävyys, helppo kerrostettavuus ja toimivat tekniset ominaisuudet ovat avainasemassa. Välillä tuulee, sataa ja on hyvinkin kylmä ja toisaalta välillä saattaa taas olla hyvinkin lämpimät ulkoilusäät, kuten tänä syksynä on ollut. Hengittävä takki on toiminut käytössä äärimmäisen hyvin. Se on hieman paksumpi, joten lämpimällä säällä alle on riittänyt t-paita, mutta kelien kylmetessä alle voi lisätä enemmän. Niin takissa kuin trikoissa on heijastimet. Materiaalit tuntuvat hyviltä liikkuessa ja värit säilyvät kirkkaina pesukertojen jälkeen, eivätkä vaatteet muuta muotoaan pesussa.

Testissä olevat tuotteet:

Louise Takki

Louise Trikoot

Svala Pitkähihainen paita

Myrblå Pitkähihainen paita

Myrblå t-paita

Trude Toppi

Vossa kerrasto

unnamed6

Lisäksi sain testiin nuo sukat ja hanskat, pannan sekä tekniset alushousut.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *