Hae
Juoksujalkaa

Joulujuoksua lasten hyväksi!

Hyvää huomenta lauantai-aamuun! On se kumma, kun viikonloppunakin herään ihan skarppina klo 06. 😀 Tälle päivälle on luvassa paljon ohjelmaa, joten sinänsä ei haittaa olla heti aamusta asialla. Kumman pirteä olo aikaisesta herätyksestä huolimatta, mikä saattaa osaltaan johtua eilisestä alipainehoito-testauksesta…

Instagramiin eilen laitoinkin kuvan tästä kokeilusta Hoitola Tähtiolossa. Hoidon ”varoituksena” oli seuraavalle päivälle kevyet jalat ja energiapiikki, mikä ei kuulosta yhtään huonolta! Tästä on tulossa erikseen pidempi juttu tänne blogin puolelle, toisen kokeilukerran jälkeen.

joulujuoksu

Oletteko kuulleet 5.12.2015 Helsingissä järjestettävästä Joulujuoksusta? Itse kuulin tapahtumasta ja ilmoittauduin tietysti mukaan!

Joulujuoksu on osa Pelastakaa Lasten joulukeräystä, jonka tuotoilla autetaan kotimaan tukea tarvitsevia lapsia ja lapsiperheitä. Viime vuonna 540 lasta sai joulukeräyksen avulla oman tukiperheen vuoden ajaksi. Tapahtuma starttaa Finlandiatalolta klo 15, reitti kulkee Töölönlahden ympäri ja se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Reittivaihtoehdoista voi valita 5 tai 10 kilometrin matkan, jonka voi taittaa joko juosten tai kävellen.

Joten ei muuta kuin kaveri mukaan ja ilmoittautumaan!

Hieno idea, sillä Suomessa on harmittavan vähän hyväntekeväisyysjuoksutapahtumia verrattuna juoksuinnokkaiden määrään. Myös tuo itsenäisyyspäivän aatto sopii tähän tilanteeseen paremmin kuin hyvin. Helppo tapa tehdä hyvää sporttaillen!

Nyt painun ulkoilmaan ja myöhemmin salille. Tänään saan rakkaat ystävät vierailulle ja illalla luvassa pikkujoulu-synttärijuhlintaa! Reipasta lauantaita 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *