Hae
Juoksujalkaa

Lomalta energiaa

Reilu viikon lomailu auringon alla keskellä marraskuuta ei tee pahaa kenellekään. Totesin moneen otteeseen matkan aikana, että reissun varaaminen on ollut yksi parhaista päätöksistä hetkeen.

Matka oli täysin löhöilyä varten ja myös kohde oli valittu sen mukaan. Viimeksi olen käynyt noin 15 vuotta sitten edellisen kerran Kanariansaarilla ja kaipuu aurinkolomalle on ollut suuri. Helppo kohde lomailuun, joka on riittävän lähellä lentokoneessa vietetyn ajan suhteen, mutta tarpeeksi kaukana takuuvarman auringon ja lämmön saavuttamiseksi.

8

2

11

unnamed

Viime vuodet kaikki lomat ovat suuntautuneet eri kaupunkikohteisiin, enkä edes tiennyt/uskonut, että pystyn vaan makoilla ja rentoilla koko viikon auringosta nauttien. Nytpä tiedän senkin. Reissulle oli pakattu treenivaatteita jos jonkinlaista ja toki liikuimmekin paljon reissun aikana, mutta varsinaisen treenin tein vain kerran. Kerran!! 😀 Nyt tuntuukin, että pitkästä aikaa kroppa on sekä sisäisesti että ulkoisesti saanut levätä ja akut on todellakin täynnä virtaa!

1

12

10

Nautin jokaisesta lomapäivästä ja auringonsäteestä täysillä. Ensimmäiset päivät olisin voinut vain koko ajan kuvata palmuja, aurinkoa ja turkoosia vettä. Ja sen hyvin pitkälti teinkin. 😀

Rauhallinen ja syrjäinen majoitus takasi sen, että kaupungin hälinän, suomituristien ja yöelämän äänien sijaan, kuuntelimme ainoastaan leppoista tuulta ja linnun liverrystä. Reissun avainsanoina oli lepoa, aurinkoa, hyvää ruokaa, vähän shoppailua ja tietysti parasta seuraa. Kuulostaapa keski-ikäiseltä, mutta tämä oli juuri sitä mitä tarvitsin tähän kohtaan ja voisin helposti kuvitella tekeväni tällaisen reissun uudestaan. 🙂

5

7

9

4

3

Vaikka voi olla vaikeaa uskoa, niin oli ihan kiva palata myös takaisin kotiin ja arkeen. Sinällään +25 asteisesta aurinkokelistä siirto tähän joulukuun alun viileyteen ei houkuttele, mutta sormet syyhyävät jo päästä takaisin treenien pariin! Tällä viikolla on luvassa mm. Joulujuoksu, jonne kannattaa käydä vielä ilmoittautumassa mukaan!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Karoliina kirjoitti:

    Näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta reissulta! 🙂

    • Laura kirjoitti:

      Se oli!! 🙂 Luin tosin juuri jostain lehdestä, että viikon loma auringon alla riittää antamaan virtaa seuraavaksi kahdeksi viikoksi eteenpäin. Täytyy ottaa kaikki ilo irti! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *