Hae
Juoksujalkaa

Marraskuu – olit poikkeuksellisen hyvä.

Tällaiselle kevään ja kesän lapselle loka- ja marraskuu ovat joka vuosi sitä sitkeintä pureskeltavaa. Hienoa onkin tässä vaiheessa todeta, että ne ovat tältä vuodelta takanapäin! 😀

Marraskuu oli itselleni tänä vuonna poikkeuksellisen mieluinen kuukausi, sillä se piti sisällään todella hienoja syksyisiä juoksusäitä ja keleiltään kuulemma sen pahimman vietimme auringon alla lomaillessa. Kuinka paljon energiaa voikaan yhdestä lomaviikosta saada – ja kuinka paljon iloa saa revittyä yhdestä Kanarian lomasta?! 😀

Tuntuu, että en ole vuosiin ollut niin lomalla kuin viime viikolla.

Aurinko, valoisuus ja lomafiilis tekivät myös sen, että mielestäni kevät on jo ovella ja vuoden pimein aika alkaa olla ohi. Saas nähdä, kuinka pitkälle tämä ajatus kantaa. Luin nimittäin jostain lehdestä, että yhdellä aurinkolomaviikolla keskellä pimeintä aikaa, saa energiaa kahdeksi viikoksi eteenpäin. Kuulostaa aika lyhyeltä, joten täytyy ottaa kaikki ilo irti. 😉 Muutakin on marraskuuhun kuitenkin mahtunut.

3

8

4

7

6

5

1

2

Vuoden viimeinen kuukausi on jo täyttä vauhtia käynnissä ja joulua kohti mennään! Valoa ja jouluista tunnelmaa itsenäisyyspäiväviikonloppuun!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *