Hae
Juoksujalkaa

Kokonaisvaltaista hyvinvointia pukinkonttiin!

Nyt on viime hetken joululahjahankinnat käsillä! Itsellä lahjahankinnat ovat jo melko hyvin hallussa, mutta mikäli aika tuntuu loppuvan kesken, tässä muutama vinkki hyvinvointia ja liikuntaa arvostavalle läheiselle.

Jos haluaa välttää viime hetken ostoskeskuksissa hikoilun, voi keskittyä nappaamaan parhaat lahjat omalta kotikoneelta. Hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvät lahjat eivät mene koskaan hukkaan. Ne sopivat lähestulkoon kaikille, ovat helppoja hankkia ja tuovat hyvää oloa alkavaan vuoteen!

24450801-4789-435D-933F-CD2712DA5EB2

Lahjakortit

  • Helsingin urheiluhierontaan, tämä lahja tulee tarpeeseen kaikille.
  • Unisex hoitola Suloon, esimerkiksi kuumakivihieronta tai jalkahoito ilahduttaa varmasti lahjan saajaa.
  • Hiusten hemmotteluhoito, vaikkapa Pro Fiber -hoito
  • Lahjakortti juoksu- tai kuntosalivalmennukseen. Tekniikka haltuun liikuntaharrastuksen alussa, niin hommasta tulee paljon mielekkäämpää!
  • Treeniviikonloppureissu. Kotisuomesta löyty paljon aktiivikohteita niin Lapista kuin etelästä esimerkiksi lukuisista urheiluopistoista.
  • Lahjakortti brunssille tai vaikkapa illalliselle. Hyvä ruoka toimii aina ja jos samalla saa vielä yhteistä kiireetöntä aikaa, uskon että niin lahjansaaja kuin -antajakin ilahtuu.
  • Ilmoittautuminen kevään juoksukisaan, vaikkapa Helsinki City Runille tai HHM puolimaratonille
  • Kaverin tai puolison kanssa Tough Vikingiin tai Finlandia hiihtoon. Takuuvarmaa yhteistä tekemistä koko alkuvuodeksi.

joulu

Joululahjalistaukset eivät ole itselleni koskaan tuottaneet erityistä vaikeutta vaan löydän helposti itselleni tarpeellisia lahjoja joka vuosi. 🙂 Totta puhuen, pidän lahjoista, jotka ovat täynnä ajatuksia. Niiden hankkimiseen ei ole antajalta välttämättä mennyt penniäkään – pala paperia ja kynä, ripaus luovuutta ja paljon lämpimiä ajatuksia. Nämä lahjat tarjoavatkin enemmän yhteistä aikaa vaikka kaverin, puolison tai jonkun muun läheisen ihmisen kanssa.

On se sitten paperille kirjattuna yhteinen lenkki joka viikko, treenirupeama johonkin yhteiseen tavoitteeseen, toiselle annettu hartia- tai jalkahieronta, aamupalan teko ja tarjoilu, viikon siivousvuoroista huolehtiminen tai mitä nyt ikinä keksiikään. Näihin lahjoihin jokaisella on mahdollisuus ja ainoastaan luovuus kattona.

Rentouttavaa joulun aikaa!

xx Laura

27BBE385-D195-445B-A153-2DC39D53CF34

p.s. Huomasithan aiemman joululahjavinkin kookos-pähkinä-lakuherkuista? Ei muuta kuin raakapallerot purnukkaan ja lahjaksi!

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *