Hae
Juoksujalkaa

Testissä: TomTom Spark monitoimi-urheilukello

Sain joulun alla testiini TomTomin uuden Spark monitoimiurheilukellon. Kaikki tarvittava löytyy ranteesta, joten ylimääräisiä sykevöitä, puhelinkoteloita, musiikkisoittimia tai muitakaan härpäkkeitä ei tarvita. Kellossa on sisäänrakennettu sykemittari, joka mittaa sykkeen ranteesta ilman sykevyötä. Lisäksi kellosta löytyy 3 gigan musiikkisoitin treenimusiikkia varten. Mukana tulleet bluetooth -kuulokkeet korville, synkronointi kellon kanssa, volat kaakkoon ja treenaamaan! 😀

IMG_6086

TomTom Spark

pitää sisällään myös paljon muuta. Muun muassa:

  • aktiivisuusmittarin (mittaa päivittäiset askeleet ja kulutetut kalorit)
  • automaattisen unenseurannan
  • asetukset eri lajeille sisälle ja ulos (juoksu, pyöräily, uinti, kuntosali ja freestyle esimerkiksi hiihtoa tai spinningiä varten)
  • GPS
  • ilmoitukset älypuhelimiin
  • langaton synkronointi iOS ja Android –älypuhelimien ja tablettien kanssa
  • vesitiivis 40 metriin saakka

Olen vasta yhden testilenkin (5 km) ehtinyt kellon kanssa tehdä. Homma toimi hyvin ja vaikutti pätevältä. Kevytrakenteinen kello pysyy hyvin paikallaan ja saa tiiviisti kiristettyä ranteeseen. Tämä onkin sykkeen mittaamisen kannalta tärkeää. Kello ei saa roikkua löysästi ranteessa, koska silloin kosketuspinta on heikko.

Ainakin käyttö on tehty helpoksi: kello käteen, musat soimaan, urheilulajin valinta ja liikenteeseen. Omat treenit tallentuvat Mysports –sovelluksen kautta, joka sinällään oli helppo asentaa ja käyttää. Testilenkkini tiedot sain tallennettua myös ohjelmaan, mutta huomasin, että alkuun olin sekoillut lenkin aloituksen suhteen, joten tiedot eivät täysin oikeina tallentuneet ohjelmaan. Laitetaan testikerran piikkiin, sillä paremmin kelloon tutustuttuani ymmärsin käytön paremmin. Kuka nyt käyttöohjeita lukee??

IMG_6069

Itse en ole vielä omia soittolistoja ladannut, olen pärjännyt valmiilla 11 kappaleen juoksulistalla, joka löytyy kellosta valmiiksi ladattuna. Testit jatkuvat tänään sisätreeneissä.

Kirpsakkaa viikonloppua!

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *