Hae
Juoksujalkaa

Sportti- (ja talvihiusten) ehdoton pelastaja!

Kuivashampoiden suurkuluttajana luulin, että kaikki tietävät tuotteen ja että se on kaikilla käytössä. Ainakin naisilla tai pidempien hiusten omaavilla tai vähintään nyt ainakin sporttailijoilla. Näin ei kuulemma kuitenkaan ole. En voi ymmärtää. Nyt heti kaikille käyttöön!!

Näinä pakkaspäivinä muuten taltuttaa myös pahimman sähköisyyden sekä pidentää pesuväliä. Talvella päänahka kuivaa entisestään ja tiheät pesukerrat eivät ainakaan auta tilannetta.

unnamed

Paras kuivashampoo ennen kaikkea raikastaa hiukset pesupäivien välissä, kohottaa ja tuuheuttaa hiuksia ja tuo niihin rakennetta. Näin blondin näkökulmasta kuivashampoo saa myös hieman pehmentää tyven tummempaa sävyä kampaajakäyntien välillä. Se sopii etenkin pitkille hiuksille, mutta toimii ja tuo rakennetta myös lyhyelle mallille. Sanomattakin on selvää, että

kuivashampoo on erityisesti sporttihiusten pelastus ja treenikassin vakiovaruste.

Käytössäni on ollut monia kuivashampoita. Niin marketin hyllyltä kuin kampaamostakin hankittuna. Tällä hetkellä paikkansa on vakiinnuttanut Lorealin Techni Art sarjan kuivashampoot. Nämä tuotteet eroavat valtavirrasta erityisen kevyellä suihkeella ja hyvällä tuoksulla. Suihke ei tee lakkamaisen tönkköä fiilistä tai liian ”puuteroitua” ilmettä vaan nimenomaan tuo raikkaan, kevyen, puhtaan ja ilmavan tunteen hiuksiin. Se on parhaan kuivashampoon idea.

Vaikka pääosin kuivashampoo on käytössäni pesupäivien välissä, välillä suihkuttelen puuterimaista shampoota hiusten tyveen ihan suihkunraikkaanakin föönauksen jälkeen. Näin hiuksiin tulee parempi käsiteltävyys ja karheus, eikä hiukset makaa päätä myöden. Ei haittaa yhtään näin talvella, kun pipon alle painuneet hiukset lentelevät sähköisinä ympäriinsä.

Yksi suosikkikäytöistä on suihkia kuivashampoota myös kampauksien tueksi tai esim. rullien juureen, jolloin kiharapilvestä tulee huomattavasti lennokkaampi ja tyvestä kohotetumpi, mikäli sellaista tavoittelee.

IMG_5502

*tuotteet saatavilla kampaamoista, omani saatu I-lo Helsingistä.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *