Hae
Juoksujalkaa

Tammikuu – vuoden eka.

Tammikuu. Se vuoden pisin, tylsin ja kylmin kuukausi. Kuukausi, jolloin ei tapahdu oikein mitään. Tilannetta ei ainakaan helpota kaikki tehdyt lupaukset sokerittoman, alkoholittoman, lihattoman ja mitänäitänyton -elämän puolesta. Pitkä kuin nälkävuosi, ei lopu sitten millään. Vähän tällainen kuva on vuoden ensimmäisestä kuukaudesta.

Onneksi en itse harrasta kuukauden kestäviä -ttomia, joten ehkä siitäkin syystä tammikuu hurahti yhtä nopeasti ohi, kuin kaikki muutkin kuukaudet. Ihan mukavakin se oli. 🙂

IMG_6410

IMG_6409

 

IMG_6408

Lumi toi tammikuun maisemaan sellaisen valon ja loisteen, josta on nauttinut joka solulla! Vaikka periaatteessa olen sitä mieltä, että talvi on oikein hyvä myös sellaisena lauhana ja lumettomana (ainakin näin autoilijan näkökulmasta), oli pakko ottaa sanoja vähän takaisin. Olihan tuo talvimaisema nyt upea!

Välillä kova pakkanen vei sisätreeneihin, mutta pakkasten lauhduttua tuli hiihdettyä muutamiakin kilometrejä. Juuri kun aloin päästä hiihdon makuun, lumet lähtivät kertarysäyksellä ja alkanut hiihtokausi loppui yhtä nopeaa kuin alkoikin, vesisateen tullessa tilalle.

Hienoa oli myös kaivella kolmosluokalta asti käytössäni olleet hokkarit esiin! 😀 Pieni teroitus parin vuoden luistelemattomuuden jälkeen tuli tosin tarpeeseen…

IMG_6233

IMG_6405

IMG_6406

Kuvat: Markku Lempinen

Kuvat: Markku Lempinen

Toisaalta lopputammikuun lenkin kulkivat jo täysin sulilla teillä ja näin kevään lapselle, pian alkavat olla vuoden parhaimmat kuukaudet käsillä. Helmikuuhan on jo täysin kevätkuukausi. 😉 Ainakin valoisuus lisääntyy joka päivä hurjaa vauhtia ja lämpötilat nousevat (toivottavasti) kohisten. En laita vastaan!

IMG_6403 IMG_6402

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *