Hae
Juoksujalkaa

Mites ne treenit?

Ihanaa perjantaita!

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on alkuvuosi lähtenyt hyvin käyntiin. Täällä treenit saivat pienen uudistuksen, kun vaihdoin salia ja uudeksi treenipaikaksi muodostui Esport Bristol. Olin aikoinaan pitkään Esportin asiakas ja nyt uuden Bristolin myötä tein paluun. Siellä onkin tullut muutama kerta jo treenailtua ja oikein mukavalta vaikuttaa tuo uusi paikka ja laaja tuntivalikoima. Mikä parasta, ehkä nyt tulee helpommin varattua aika myös piiiitkästä aikaa Tuukalle, sillä Helsingin urheiluhieronta pitää majaansa samoissa tiloissa.

IMG_6620

Teen viikottain myös kotitreenejä. Omiksi suosikeiksi ovat jo muodostuneet tietyt sarjat, jotka on helppo tehdä koska vain, jos aikaa on vaikka puolisen tuntia. Alkuun ja loppuun pyörällä tai crossarilla lämmittelyt tai lenkin jälkeen toimivat myös hyvin lihaskuntotreeninä. Tällä hetkellä lenkit ovatkin pysytelleet siellä alle kympin lenkeissä, jolloin kotona on vielä hyvin voimia tehdä treeni lenkin päälle.

unnamed

Finlandia-hiihto lähenee ja vaikka hiihtokilometrit stoppasivat omalta osaltani saman tien lumien ensimmäisen sulamisen jälkeen, on mukava päästä tuohon helmikuun hiihtotapahtumaan mukaan! Olin ilmoittautunut 50 kilometrin vapaalle matkalle, joka olisi tällä hiihtomäärällä ollut aivan liian pitkä puristus. Lumitilanteen vuoksi matka lyhennettiin jo 42 kilometriin, mutta omalta osaltani taidan päätyä vielä entistä lyhyempään matkaan. Hiihdon peruminen ei tule kuitenkaan kysymykseen!

Lauantaille tuli sattumalta kokonainen vapaapäivä peruuntuneen menon vuoksi, olisiko siinä paikka kunnon treenilauantaille? 😉 Reipasta viikonloppua!

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *