Hae
Juoksujalkaa

Kevät ja aurinko!

Jokavuotiset kevään hehkutuskirjoitukset ovat taas täällä! 😀 Tämä on perinne, joka näköjään blogissani pysyy, mutta ei voi mitään – kevät yllättää joka vuosi niin kivalla tavalla! Silloin viimeistään alkaa uudet juoksukengät houkutella ja maantie poltella mielessä. Vaikka itse juoksen läpi vuoden, mikään ei ole parempi ajankohta juoksulle kuin kevät.

Siintääkö mielessä joku tavoite juoksun suhteen? Juoksuharrastuksen aloittaminen, kunnon parantaminen vai tuliko talven pimeydessä ilmoittauduttua johonkin juoksutapahtumaan?

Tänään ilmestyneestä Sport  -lehdestä löytyy juoksuohjelma niille, jotka vasta hakeutuvat juoksuharrastuksen pariin. Suunnittelin kymmenen kilometrin juoksuun tähtäävän ohjelman erityisesti aloitteleville juoksijoille, mutta lehdestä löytyy myös kaikille juoksijoille sopiva juoksijan lihaskunto-ohjelma, jonka voi helposti tehdä kotona tai vaikkapa ulkona. Mitään välineitä ei tarvita. Seuraavassa, huhtikuun numerossa on luvassa vihdoin raportit juoksukengistä, joita Sport-lehdelle testasin ja jotka ovat Instagramissani vilahdelleet.

IMG_6755

Varma kevään merkki on myös tulevan viikonlopun GoExpo -messut! Tämähän on jo kolmas vuosi, kun me ASAlaiset olemme messuilla mukana ja tänäkin vuonna meidät löytää RunSport alueelta. Messuohjelma on monipuolinen ja osastollamme pääaiheina ovat varusteet, juoksu, juoksutekniikka, liikkuvuus, lihaskunto ja kehonhuolto. Osastollamme pääsee hypistelemään myös perinteisesti kevään uutuustuotteita. Itse pyrin olemaan messuilla ainakin lauantaina ja sunnuntaina. ASAn yhteislenkkejä on luvassa tänäkin vuonna ja sinne kannattaa ehdottomasti tulla mukaan, tunnelma on ollut lenkeillä perinteisesti mukavan leppoisa.

Instagramiin on tulossa vielä tänään illalla kisa, josta 5 onnekasta voi voittaa Goexpo -liput itselle ja kaverilleen. Voittajat julkaistaan torstaina klo 20.

Toivottavasti nähdään messuilla viikonloppuna! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *