Hae
Juoksujalkaa

Helmikuun olennaiset

…ja epäolennaiset. Eli kuvayhteenveto helmikuusta.

Helmikuu oli jotenkin tyypilliseen tapaansa lyhyt ja sekava (ainakin kelien puolesta). Välillä pääsi lenkkeilemään jo asvaltilla ja kovin aurinkoisen keväisissä tunnelmissa, välillä puski räntää taivaan täydeltä ja loppukuusta tuli vielä ihan kunnon luminen talvimaisemakin ja pakkaset.

IMG_6769

IMG_6771

IMG_6770

Itsellä helmikuun treenejä rytmittivät Esportille liittymisen jälkeen jälleen suosikkijumpat. Tuli käytyä Bodyattackissa ja –Combatissa ja salillakin muutaman kerran. Nautin! Ihan parasta juuri tähän hetkeen. Juoksu ei näyttele kovin suurta roolia tällä hetkellä, muuten on tullut kyllä ulkoiltua ja kotitreenailtua.

IMG_6772

 

IMG_6775

IMG_6774

IMG_6773

IMG_6776

IMG_6747

Helmikuun lopulla häämötti ”isoin koitos” eli Finlandia-hiihto, jonka vaivihkaa lyhensin ”pikku sprintiksi”. Hieno kokemus ja täytyy ottaa ehkä tulevaisuudessa uudelleen haasteeksi, seuraavalla kertaa tuo koko matka.

Keväistä maaliskuuta ja sulia asvaltteja odotellessa!

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *