Hae
Juoksujalkaa

Se niistä messuista!

Sinne meni viikonloppu ja GoExpot, jotka olivat omalta osaltani täysin tyhjä kortti tänä vuonna. Koko viime viikon orastanut kurkkukipu ja väsymys enteili jonkun taudin tuloa, mutta silti se pääsi yllättämään aivan puskista perjantain ja lauantain välisenä yönä. Siinä jäi messut pelkäksi haaveeksi ja vaihtuivat nenäkannuun, nessuihin ja kuumemittariin.

IMG_6807

IMG_6801

IMG_6805

 

IMG_6792

Täällä sitä maataan edelleen sängynpohjalla ja sen sijaan, että voisin sanoa taudin olevan jo parempaan päin menossa, se tuntuu menevän juuri siihen toiseen suuntaan… Olo on kaikkea muuta kuin sporttinen, mutta eiköhän tämä tästä jossain välissä taitu.

Ehdin kuitenkin perjantai-iltana piipahtaa parin tunnin ajan messuilla ja näin meidän upean osaston! Pääsin edes vähän aistimaan messutunnelmaa. Tänä vuonna meni näin, eiköhän näitä messuja tule taas uudelleen.

IMG_6822

Sitten jatkan parantelua ja toivotan kaikille parempaa onnea välttää taudit, nauttikaa terveistä päivistä!

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *