Hae
Juoksujalkaa

Kevätlenkit korkattu!

Voi että on ollut mahtava tunne päästä taas liikkumaan!! Parin viikon liikkumattomuus ja viikon täysi sisälläolo teki kyllä tehtävänsä ja nyt tuntuu taas aivan älyttömän hyvältä päästä töiden jälkeen ULOS. Pienestä sitä voi olla onnellinen. 🙂

IMG_6897

IMG_6900

Aloittelin viikonloppuna flunssan jälkeen reippailla kävelylenkeillä, koska ääni on edelleen vähän painoksissa. Vihdoin maanantaina vetäisin kuitenkin jo juoksukamppeetkin niskaan ja pääsin vihdoin rullailemaan sulilla asvalteilla. Eka virallinen kevätlenkki on nyt siis korkattu ja tästähän ne juoksukelit vaan paranevat!

Sen verran aurinko ja lisääntynyt valoisuus houkuttelevat, että töiden jälkeen on parissa minuutissa lenkkivaatteet päällä ja valmiina lähtöön. Yhtään ylimääräistä ei huvita sisällä istua. Tiistainakin vaihdettiin ystävän kanssa kahvittelut kahden tunnin maratonpuheluun kävelylenkin yhteydessä, näppärää!

IMG_6919

Ikävähän tässä on myös Esportiin, joten tänään jumppaillaan sisätiloissa, aurinkoisesta säästä huolimatta.

Aurinkoisia ulkoilupäiviä toivotellen,

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *