Hae
Juoksujalkaa

Maailman isoin pieni asia.

Osa on jo saattanut aistia tai kuvista asian huomata. Ilmiselvästi etenkin he, jotka ovat livenä minuun viime aikoina törmänneet. Kyllähän se pitää paikkansa: meille tulee vauva!! 🙂

IMG_7072

Uskomattoman huikeaa on ollut nämä pian neljä kuukautta totutella ajatukseen sekä muuttuvaan oloon ja kehoon. Alkuvuosi on mennyt kovin pökerryksissä ja osaltaan vähän sumussakin. Väsymys otti ylivallan ja jokapäiväiset päiväunet korvasivat osaltaan lenkit. Jo ensimmäisinä viikkoina oli tietysti selvää, että tämän vuoden suurin tavoite on aivan eri luokkaa kuin aiemmin:

ajatukset ainoastaan siinä, että vauvalla on parhaat mahdolliset oltavat.

Treeniajatukset muuttuivat kertaheitolla kuin itsestään ja tilalle tulivat oman kropan kuuntelu entistäkin tarkemmin ja liikkuminen täysin ja pelkästään sen ehdoilla. Finlandiahiihto, lyhyestä matkasta huolimatta, oli ensimmäinen ja viimeinen kova suoritus tänä vuonna ja näin ollen luonnollisesti myös reilun viikon päässä siintävä Berliinin puolikas siirtyy tulevaisuuteen. Sen sijaan, pääsemme nauttimaan kaupunkiin minikevätlomasta!

IMG_7074

Tämä maailman isoin pieni asia tulee näkymään jatkossa luonnollisesti täällä bloginkin puolella. Treenit tietysti jatkuvat ja juuri nyt tuntuu jälleen hyvältä liikkua. Tästä tulee kovin erilainen vuosi, jota niin innolla odotamme!! Voi tätä onnen ja ihmetyksen määrää. <3

Ihanaa pääsiäistä!

XX Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

11 kommenttia

 1. Karoliina kirjoitti:

  AWWWWWWW!!!!!! En kestä!! 😀 <3 Tuhannesti onnea!!!! Aivan ihana juttu!! <3

 2. Krista M. - blogi kirjoitti:

  Voi!! Paljon onnea ja melkein samoilla viikoilla ollaan sitten 🙂 Kuin mun suusta tuo ”päiväunet korvasi lenkit” 🙂 .

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Näin mäkin oon vähän seuraillut, että meillä taitaa olla aika lailla samanlainen aikataulu! Onnea sinne myös <3

   • Saana kirjoitti:

    Hei aivan huippua, että sullekin tulee samoihin aikoihin vauva <3 Ihan mielettömästi onnea teidän perheelle 🙂 Kaikkea hyvää ja toivottavasti energistä keskiraskautta. Itsellä esikoisen kohdalla keskiraskaus oli sitä vaikeinta aikaa, mutta nyt sitten taas olo on ollut todella hyvä 🙂 Jee!

 3. Nina, verkkareista kirjoitti:

  Isosti onnea! Hieno juttu. Siitä se elämä kohta mullistuu 🙂

 4. Jonna / Lenkkareiden viemää kirjoitti:

  Voi, miten kaunis uutinen. Onnellista odotusta ja hyvää pääsiäistä!

 5. Popkornilla kirjoitti:

  Valtavasti onnea ja ihanaa odotusta sekä kenties hyviä tulevia vaunujuoksuja :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *