Hae
Juoksujalkaa

Tervetuloa huhtikuu!

Tässähän meinasi ihan unohtua maaliskuun kuvatunnelmat loman jalkoihin! Nyt kuitenkin ollaan takaisin kiinni arjessa ja huhtikuu jo pitkällä.

Moni saattaa laskea vielä maaliskuun talvikuukaudeksi, mutta minä en, vaan itselläni keväthehkutukset alkavat vuosittain heti helmikuusta selvittyä. Valoisuus lisääntyy, aurinko paistaa, asvaltti näkyy, lämpötila nousee – joka vuosi yhtä ainutlaatuista! Tänä vuonna koko alkuvuosi on ollut erilainen ja kovin ihmeellistä aikaa. Ja sitähän se tulee jatkossakin olemaan. <3

Alkuvuosi on mennyt myös omalla tavallaan vähän ohi väsymyksen, sairastelun ja huonovointisuuden vuoksi. Kuitenkin heti ensimmäisen kolmen raskauskuukauden sekä flunssan jäätyä taakse, koin valtavan virkistäytymisen ja normaali kevätolo tuli kuvioihin! Intoa ja tarmoa tuntuu riittävän ja liikunnatkin sujuvat jälleen omalla painollaan – vaikkakin ne ovat tietysti muuttuneet aiemmista treenirutiineista. Nautin joka askeleesta!

Pitemmittä puheitta, tässä maaliskuun tunnelmat, joka huipentui pääsiäiseen ja tietysti aina odotettuun kellojen siirtoon. Sellainen tunne, että huhtikuusta tulee hyvä.

IMG_7417

IMG_7418

IMG_7419

IMG_7421

IMG_7420

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Onnittelut raskaudesta ja siitä, että olet päässyt jälleen liikkeelle! Minulla tyssäsi juoksut kahden raskauskuukauden jälkeen 🙁

    • Laura kirjoitti:

      Kiitos! Ja paljon onnea myös sinne 🙂 Toivottavasti olet päässyt tekemään jotain muuta liikuntaa, vaikka kävelyä? Itsellä tuntuu ainakin olo heti paremmalta, kun pääsee edes vähän liikkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *