Hae
Juoksujalkaa

Lenkkivarustesuositus: Flipbelt -tuubivyö

Nyt tulee lenkkivarustesuositus. Nimittäin, onko Flipbelt jo tuttu ja käytössä?

Oma ensimmäinen kokemus kyseisestä tuubivyöstä löytyy vuodelta 2014, kun ostin Amsterdamin Marathon Expoilta kirkkaan oranssin (sointui parhaiten silloisiin juoksukenkiin 🙂 ). Seuraavana päivänä juoksinkin sen kanssa maratonin, joten “pientä” käytännön testikokemusta löytyy. Sopii toki muuhunkin kuin juoksukäyttöön, mutta tämä laji vaatii hieman enemmän. Vyö ei saa hyppiä, painaa, hiertää tai ärsyttää muutenkaan. Kuten muutenkin juostessa, etenkin pidemmillä matkoilla, kaikkien varusteiden tulee olla mahdollisimman näkymättömiä.

IMG_7414

Flipbeltin materiaali on erittäin elastista ja kevyttä, mutta vyö on silti napakka. Se ei hölsky juostessa, imee itseensä uskomattoman määrän tavaraa ja uutena plussana viime kokemusten myötä: tukee alavatsaa näin raskausaikana. Vyössä on erilaisia lokeroita, jonne sujahtaa helposti puhelin, avaimet ja esimerkiksi maratonilla tarvittavat eväät.

Vyö kannattaa ostaa napakkana ja itse tykkään käyttää sitä enemmän lanteilla. Oranssini on kokoa S, tällä hetkellä käytössä oleva turkoosi on kokoa M ja odottelemassa tulevia päiviä on musta, kokoa L. 🙂

IMG_7475

FullSizeRender

2

Messuilla ja juoksutapahtumissa vyö on jo tuttu näky, mutta vyötä on saatavilla myös suomalaisesta verkkokaupasta. Värejä löytyy joka makuun, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi!

buynowpic

Verkkokaupasta Koodilla juoksujalkaa -15% alennusta.

Aurinkoista viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

* Sisältää mainoslinkin.

3 kommenttia

  1. Popkornilla kirjoitti:

    Mielenkiintoinen tuote! Käytän usein lenkeillä littanaa ja leveää vyölaukkua ja pidän sitä nimenomaan lantiolla, jolloin se ei purista eikä hölsky. Usein myös käännän sen niin, että vyölaukkuosa jää takapuolen yläosan päälle.

    Olisi kiva saada joku konkreettinen kombinaatio tavaroista, joiden kanssa on voi juosta, ilman että tulee kamelifiilis? 🙂 Pystyykö helposti juoksemaan esim. kännykän, 5 energiageelin, avainten ja jonkun pikkutavaran kanssa?

    • Laura kirjoitti:

      Heippa! 🙂 Tässä tuubissa on kaksi aukkoa edessä ja kaksi takana. Lisäksi on oma klipsi avainta varten. Helposti mahtuu ainakin isompi puhelin (itsellä iphone6), avaimet, energiageelit ja pankkikortti. Mulla oli mukana maratonilla myös foliossa energiageelikarkkeja. Vyön voi myös kääntää ”väärinpäin”, jolloin ei tarvitse pelätä, että jotain tippuu. Vähän kyllä vaatii harjoittelua, miten ja mistä kolosta lisäenergiaa saa juostessa, että sitä kannattaa treenailla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *