Hae
Juoksujalkaa

Nyt se on auki – Helsingin elämyksellisin olohuone!

Huhhuh! Takki hieman tyhjänä tässä, sillä palasin juuri upeimmista avajaisista. Lavli living room on huomisesta lähtien avoinna arkisin 10-20 ja la 10-17 ja tulee tarjoamaan Helsingin ydinkeskustaan keitaan naisille, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua. Vain taivas on rajana, mitä siellä keksitään!

Asta Laurila on supernainen tämän konseptin takana. Asta on Suomen Lorna Jane -merkin takana, jonka kautta alun perin aikoinaan Astaan tutustuinkin. Alusta asti on ollut selvää, että hän on äärimmäisen kunnianhimoinen nainen, joka on vääntänyt työllä ja tarmolla tiensä tähän pisteeseen. On ollut mahtavaa seurata Astan matkaa tähän saakka ja saada olla siinä jatkossakin vahvasti mukana. <3

lavli 8

Mistä Lavli living roomissa on kyse?

”Haluamme tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan”

Lorna Jane -brändi tulee olemaan vahvasti esillä myös Lavli living roomissa, jonne avautuu myös Suomen ensimmäinen Lorna Jane shop. Se tulee olemaan niin paljon muutakin. Liikkeessä myytävien tuotteiden ja palveluiden taustalla ovat ihmiset, joita yhdistää rakkaus ja intohimo työhönsä.  Ja mikä parasta: jo itse tila on tutustumisen ja näkemisen arvoinen.

Upeissa Galleria Esplanadin tiloissa  tullaan järjestämään tunteja niin kehonpainotreenistä pilatekseen kuin kehonhuollosta juoksuun, josta itse saan kunnian ottaa ohjat käsiini.

lavli 1

lavli 3

lavli 4

lavli

Lavli Runners

Ensimmäinen juoksupyrähdys starttaa 14.5. ja keväällä tapaamisia on yhteensä 5. Vetäjänä toimin minä ja ryhmä sopii kaikenlaisille juoksijoille; aloittelevista jo hieman edistyneemmille. Treenit tulevat pitämään sisällään erilaisia harjoitteita aina tekniikan hiomisesta vaativampiin treeneihin. Olennaista tapaamisille on, että jokainen pääsee ylittämään itsensä omien rajojen puitteissa, yhdessä toisia tsempaten.

12973106_698741036933066_7094633065394547407_o

Lavli living roomin uudet nettisivut aukeavat tuota pikaa ja sitä kautta pääsee tutustumaan myös muuhun tuntitarjontaan sekä varaamaan aikoja tunneille. Sillä aikaa voi käydä yytsimässä tunnelmia  Facebookista. Edit 13.4.: Lavlin uudet nettisivut: täällä.

12112496_10153403204585458_1407959810859341778_n

 

Toivotan sydämen täydeltä onnea Astalle ja tervemenoa teille kaikille Lavli living roomiin!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *