Hae
Juoksujalkaa

Lapsimessujen anti

Elämäni ensimmäiset lapsimessut takana ja päällimmäisenä ajatuksena jäi mieleen hieman köyhä anti?! Varmasti lapsille ja perheille löytyy kaikenlaista puuhaa ja kokeiltavaa, mutta kun näin tulevana äitinä olisin halunnut päästä hypistelemään ja tyyppaamaan käytännössä erityisesti sitä varustepuolta. Jouduin pettymään.

Osastoja oli aikalailla yksi, jossa vaunuja pääsi ylipäätään näkemään ja aikalailla yksi merkki edellä mentiin. Onneksemme olimme valinneet perjantai-illan messukäynnille, joka osoittautui varsin hyväksi ratkaisuksi. Alle kahdessa tunnissa oltiinkin jo ulkona messuilta, johon mahtui kattava vaunuesittely Punavuoren Peikon -osastolla.

Vaunuhankinta on hieman poltellut mielessä ja vaikka periaatteessa Bugaboo on pysytellyt koko ajan ykkösvaihtoehtona, olisin halunnut jonkun kilpailemaan siihen rinnalle. Ei löytynyt ja viimeistään osastolla ajatus myytiin ja oli pakko taipua. Merkissä ja vaunuissa ei siis tietenkään mitään vikaa ole, mutta vähän turhankin tiuhaan kävelevät vastaan. 🙂 Mutta ehkä siihen on syynsä. Sinne lähti tilaus odottelemaan.

IMG_7574

Jatkuvasti nousee mieleen tämä ajatus, joka koskee kaikkia messuja. Osastoilla myydään ja esitellään vanhoja eriä messutarjouksin. Näilläkin messuilla vaatepuoli oli edustettuna vahvasti, joita myytiin ´ota kolme, maksa kaksi ajatuksella’. Eikö messujen tarkoituksena olisi nimenomaan päästä kurkistamaan, mitä uutta on tulossa ja hypistelemään eri vaihtoehtoja, joita ei vielä ole edes myymälöissä? Ehkä tämä pysyy toiveajatteluna edelleen, sillä näyttivät nuo vaaterekit sen verran kovaan tahtiin tyhjentymään.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *