Hae
Juoksujalkaa

Raskausajan treenivaatehankinnat

Melkeinpä heti raskauden alkuvaiheessa tuli tarve alkaa etsiä sopivampia treenivaatteita. Katse hapuili omassa treenivaatekaapissa etsien korkeampivyötäröisiä, tukevia trikoita, isompia urheiluliivejä, väljempää toppia… Jossain vaiheessa aloitin toden teolla myös googlen kautta kunnon treenivaatteiden metsästyksen ja tuloshan oli suoraan sanottuna aika heikko. Tarjonta on vähintään olematonta etenkin trikoiden suhteen ja pitää sisällään vaan jotain ihania luomupuuvillaisia, pehmeitä joogavaatteita. Ei kiitos. 🙂

Tuntui siis erittäin helpottavalta kuulla, että 2XU:lta oli juuri saapumassa uutuudet: kompressiotrikoot raskaana oleville!! Mahtavaa, ne mulle heti!

2XU Pre-Natal kompressiotrikoot

Kun trikoot sitten saapuivat, ne iskostuivat jalkaani samantien. Vaikka mahavarustus oli alkuun aivan liian pieni sille varattuun ”pussiin”, käytin trikoita heti alusta saakka, itse kyhätyllä pienennyspatentilla. Trikoot vain tuntuvat täydellisiltä!

Riittävästi tukea ja napakkuutta, ei mitään löysää ja pehmeää kangasta. Nyt jos koskaan tarvitaan napakkuutta ja lisätukea. Kompression antaman tuen lisäksi näihin trikoihin on lisätty paneelit, jotka tukevat ja suojaavat niitä osia kehosta joihin kohdistuu eniten kuormitusta raskauden aikana, kuten ristiselkään ja lantioon.

IMG_7091

IMG_7462

Nyt vatsa on kasvanut jo sen verran, että trikoot alkavat antaa tukea jo vatsaankin. Ovathan trikoot äkkiseltään aika härskin näköiset, mutta jos treenaavan äidin kannattaa yksi asia hankkia, ne on ehdottomasti nämä. Ovat hintansa väärtit ja enemmänkin. Valitsin kooksi M-koon. Aiemmista 2XU:n trikoista minulla on ollut käytössä sekä s että m-kokoisia ja nämä vastaavat hyvin kokoaan.

Nämä trikoot jalassa tuntuu treenitkin sujuvan lähes yhtä ketterästi kuin ilman vatsaakin. 😉 Sanottakoon vielä, että 2xu:lla on olemassa myös versio jo synnyttäneille, mutta niihin en ole itse vielä päässyt tutustumaan. Jos itsellä tulee pienikin epäilys synnytyksen jälkeen trikoiden istuvuuteen liittyen, en jätä katsomatta sitäkään korttia.

Mitä tulee muihin raskausajan treenivaatehankintoihin, olen ostanut lisäksi kahdet isommat ja tukevammat urheiluliivit. Siinäpä toinen hankinta, joka on ennen pitkää itsestään selvä ja ehdoton. Muita hankintoja en olekaan juuri tehnyt. Samat vanhat treenitopit soveltuvat luonnollisesti hyvin ja treenikengistä olen kaivanut ne kaikista tukevimmat ja vakaimmat versiot käyttöön. Eniten olen käyttänyt New Balancen Fresh Foam 1080 popoja, joista kirjoittelin arvostelun tuonne ASAn puolelle.

Mites muut raskaana olevat – onko tullut tehtyä jotain hyviä treenivaate- tai varustehankintoja??

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *