Hae
Juoksujalkaa

Hei hei huhtikuu!

Näin se vaihtui toukokuuksi ja huhtikuu on taaksejäänyttä elämää. Huhtikuu ei itsellä ollut kovinkaan vahva kuukausi, lähes kokonaan se sujui influenssan merkeissä ja sänkypotilaana, joten ei jää ikävä! 🙂 Mahtuihan sinne näköjään jotain muutakin tekemistä, tässä kuvina huhtikuiset tunnelmat ja sitten kohti toukokuuta, joka ainakin on alkanut ihanan kesäisissä merkeissä!

IMG_7596 IMG_7597 IMG_7598 IMG_7599

Berliinin reissu vaihtui itselläni puolimaratonin sijaan lomareissuksi. Enää ei ihan tuo puolimaraton taitu, mutta kannustaessa muita juoksijoita tuli kyllä vahva tunne, että tuo keväinen puolimaraton täytyy kyllä joku vuosi juosta Berliinissä. Näytti pätevältä tapahtumalta ja sääkin suosi. Olihan se toki myös ihan kiva välillä vaan lomailla ja kannustaa muita juoksijoita! 🙂

Huhtikuussa aukesi myös Helsingin keskustaan Lavli Living Room, jossa tulen itse vetämään toukokuussa 5 juoksutreenikertaa. Ensimmäiset treenit järjestetään 14.5. – sitä odotellessa!

IMG_7600   IMG_7603

 

Lapsimessuilla tuli käytyä ja vauvalle vaunut tilattua. Kivoihin tapahtumiin lukeutuu myös Jäävuoren huippu kirjan julkistamistilaisuus, jonka jälkeen flunssa veikin voimat pariksi viikoksi. Nyt alkaa kuitenkin taas elämä voittaa, mutta olipahan sinnikäs tauti!

IMG_7604

IMG_7602 IMG_7601

IMG_7632

Aurinkoisia toukokuisia päiviä toivoo,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *