Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Retkellä

Kaupallinen yhteistyö: Real Snacks

Viime viikolla vietettiin helatorstain tuoma pitkä viikonloppu osaksi Kuortaneella. Säät suosivat ja suurin osa ajasta vietettiinkin ulkona. Ohjelmaan mahtui pyöräretki jos toinenkin, tietysti kummitytön johdolla.

IMG_7903

FullSizeRender-1

Perjantain pyöräretki tehtiin lapsille suunnatun pyöräsuunnistuksen avulla. Nyt jo 2,5 v. reippailija löysi rastit helposti ja vaikka ei ihan vielä omalla pyörällä matkassa ollutkaan, niin aistittavissa oli kunnon retkitunnelmaa.

Eväät olivat tietysti myös viimeisen päälle, sillä mukana oli Real Snacksin Moomin maissinaksuja, jotka maistuivat välillä vähän turhankin hyvin! 😀 Erityisesti mansikka maistui hyvin myös aikuisemmalle väelle.

IMG_7907

IMG_7917

IMG_7911

IMG_7923

IMG_7939

IMG_7941

Real Snacks on suomalainen sipsitehdas, jonka valikoimaan kuuluvat myös junioreille suunnatut Moomin maissinaksut. Ne ovat luomumaissijauhoista valmistettuja rapeita naksuja, jotka sopivat mukavasti käteen ja sulavat suussa. Maissinaksut ovat gluteenittomia, maidottomia ja suolattomia, eikä niihin ole lisätty sokeria.

Mahdottoman hyviä naposteltavia juuri eväiksi, sillä eivät paina mitään, eivätkä ole niin tarkkoja lämpötilavaihteluista. Vaikka eivät varsinaista ruokaa olekaan, pahimman hetken sattuessa antavat energiaa niin nuoremmalle kuin vanhemmallekin matkalaiselle. 😉

FullSizeRender-2

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Real Snacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *