Hae
Juoksujalkaa

Puolen tunnin (raskausajan) kotitreeni!

Asetin itselleni viime viikolla treenihaasteen: 2 kertaa viikossa, puolen tunnin lihaskuntotreeni. Ekalla viikolla tavoite toteutui hienosti, molemmat kaksi kertaa tuli tehtyä kävelylenkkien päätteeksi, jolloin alla oli jo mukava lämpö.

Tässä puolen tunnin kotitreeni, joka on ajateltu erityisesti raskaana oleville, mutta toimii toki muillekin! Esimerkiksi punnerrukset eivät itsellä enää suju tai tunnu hyvältä tällä raskauden toisen kolmanneksen loppupuolella, muuten kuin konttausasennossa. Jos keskivartalon tukeen on kiinnitettävä huomiota ihan normaalistikin, etenkin raskaus tekee sen, että selkä tuppaa menemään notkolle jo ihan seisoessakin.

raskausajan kotitreeni

1. Kyykyt leveässä haara-asennossa

2. Askelkyykyt

1

3. Vuoronostot konttausasennossa

4. Punnerrukset konttausasennossa

3

5. Yläselännostot pallolta

6. Yhden jalan sivukyykky pallolta

5

7. Ojentajadipit penkiltä

Tein jokaista liikettä 20 toistoa (myös askelkyykyt, vuoronostot ja sivukyykyt x 20/ puoli), kolme kierrosta. Pidin jokaisen kierroksen välissä lyhyen juomatauon, tein liikkeet rauhallisella tempolla tekniikasta huolehtien ja aikaa meni tasan puoli tuntia.

Tällä viikolla ajattelin tehdä 2 kertaa 30 minuutin kuminauhajumpan, ehkä kirjoitan treenistä myöhemmin blogiinkin.

Reipasta alkanutta viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Meeri kirjoitti:

    Googlain raskausajan kotitreenejän ja tämä löytyi 🙂 Testiin menee, ostin jo jumppapallonkin! Tiistaina testiraporttia lounaalla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *