Hae
Juoksujalkaa

Sokerilla kesäkuntoon?

Heh, en voinut vastustaa tuollaista pikkunäppärää otsikkoa. 😉 Kirjoitus tosin käsittelee sokeria ainoastaan ulkoisesti käytettynä ja on hyvinkin ajankohtainen aihe ilmojen lämmetessä ja vaatteiden vähentyessä. Nimittäin: sokerointi, jonka avulla hipiä todellakin saavuttaa kesäkunnon!

sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Ja mikä parasta, sokeri on 100 % luonnontuote, sitä ei ole testattu eläimiin, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Näin ollen uskallan käyttää sitä myös raskausaikana. Olen kärsinyt koko raskausajan järkyttävän kuivasta ihosta. Sokerointi tuntui helpottavan myös tähän vaivaan, sillä kuollut ja kuiva iho kuoriutui sen mukana pois.

IMG_8257

Itse toimenpide nyt vähän kirpaisee, mutta ei mielestäni satu, vaan sen kestää kyllä. Pieniä punaisia (ja kutisevia) näppyjä ilmestyy ainakin minulle hoidon jälkeen, mutta ne häipyvät parin päivän kuluessa. Aurinkoa ja hikoilua on syytä välttää 12 tuntia sokeroinnin jälkeen.

IMG_0979

Itse käyn hoitamassa oman hipiäni ja muutkin kauneuteen liittyvät hoidot Meilahdessa Hyvinvointi Sulossa. Unisex-hoitolaan ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin ja ensikertalainen saa Sulon hoidoista -15% alennusta. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Tosin Sulon palveluvalikoima pitää sisällään myös paljon muita houkuttelevia kauneus- ja hyvinvointipalveluja.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *