Hae
Juoksujalkaa

Viime viikon lipsumiset…

Jatkan omasta lihaskuntohaasteesta raportointia, koska se motivoi tätä omaa tekemistä. Tai sitten ei, nimittäin jo toisella haasteviikolla lipsuttiin… Samalla olen näköjään palannut blogin kirjoittamisen alkulähteille, noin viiden vuoden taa, jolloin tuli tehtyä ja kuvattua näitä kotijumppia enemmänkin.

Viime viikolla 2 x viikossa vähintään 30 minuuttia lihaskunnon parissa jäi yhteen kertaan. Tein alla olevan kuminauhajumpan tavoitteen sijaan vain kerran. Hirveästi oli muka tärkeämpää tekemistä, eikä millään löytynyt tuota toista 30 minuutin pätkää. 😉 Tällä hetkellä liikunnat ovat kuitenkin täysin oman ja etenkin vauvan olon mukaisia, joten en kovin vakavasti näihin asettamiini haasteisiin suhtaudu. Olen kuitenkin huomannut, että pienikin haaste motivoi tekemään enemmän oman kunnon eteen myös raskausaikana.

Tällä viikolla tuli keskiviikkona vähän yllättäen treenailtua lihaskuntoa portailla Lavli Runners valmennuksen ohessa. Samana päivänä pyöräilin myös lähes 20 kilometriä. Sekä portaat, lihaskunto että pyöräilyt sujuivat helposti. Täytyy kyllä sanoa, että

päivillä ja jaksamisella on ihan valtavasti eroa juuri nyt.

Kuminauhajumppa

1. kyykky + pystysoutu (leveä kyykky ja ylhäällä pystysoutu)

FullSizeRender

2. pakaranosto konttausasennossa

FullSizeRender3

3. soutu istuma-asennossa

FullSizeRender2

4. hauiskääntö + pystypunnerrus

FullSizeRender4

5. vipunostot sivuille

IMG_8349

6. kulmasoutu

FullSizeRender5

7. rintapunnerrus (kädet suoriksi eteen)

FullSizeRender6

Tein jokaista liikettä 20 toistoa kiertoharjoitteluna, kolme kierrosta. Lämmittelyt hoidin tällä kertaa cross-trainerilla (10 minuuttia) ja treeniin meni yhteensä 45 minuuttia. Sopii niin raskaana oleville kuin muillekin jumppareille.

Yksi ”syy”, jota olen tällä viikolla käyttänyt treenin siirtämiseen, on tuo ihana ilma. Tekee mieli olla ulkona koko ajan, kun vaan mahdollista. Mutta, tämä treeni on mahdollista tehdä näppärästi myös ulkona!

IMG_8171

IMG_8178

IMG_8179

Mainittakoon vielä, että omat kuminauhani olen hankkinut Lidlistä ja hienosti toimii.

Iloa sunnuntaille, nyt painun tekemään tämän kuminauhajumpan uudelleen!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *