Hae
Juoksujalkaa

Toukokuu, lempikuukauteni!

Toukokuu – kautta aikain lempikuukauteni ei pettänyt tänäkään vuonna. <3 Sen lisäksi, että vietän toukokuussa synttäreitäni ja se on ollut aina vuoden parhain kuukausi, tästä eteenpäin, se ainakin tulee sitä olemaan. Kevään lapselle muutenkin kevät on parasta aikaa ja nautin tästä vuodenajasta joka vuosi kaikista eniten. Synttäripäivä osui tänä vuonna äitienpäiväksi ja sai myös kolmannen merkityksen. 🙂

IMG_8440

IMG_8438

Toukokuu on tuonut osaltaan muutoksen omaan aktiivisuuteen, upeiden säiden takia on tullut ulkoiltua ja käveltyä varmaan enemmän kuin koskaan, Lavli Runners -valmennukset osuivat tähän kuukauteen ja lisäksi heitin vielä itselleni pienen viikoittaisen lihaskuntohaasteen. Tässä vaiheessa liikunnat ovat sujuneet mukavasti ja raskaudessa edetään ihan näillä näppäimillä kohti viimeistä kolmannesta. Aika on mennyt niin nopeasti!

IMG_8441

IMG_8442

IMG_8443

IMG_8444IMG_8445

Töissä on edetty siihen pisteeseen, että rakentelin omaan huoneeseeni näppärän seisomatyöpisteen. Ensimmäinen vaihe oli normityötuolista siirtyminen isolla pallolla istumiseen. Tämä kuitenkin muutaman viikon jälkeen alkoi aktivoida vauvaa niin, että istuminen ei sovi enää lainkaan, ainakaan pitkiä aikoja. Toisaalta pitkä seisominen on myös raskasta, joten seuraava vaihe tulee olemaan varmaan jonkunlaisen makuuratkaisun rakenteleminen. 😀 Töitä olisi vähän päälle kuukausi vielä jäljellä ennen äitiyslomaa.

Toukokuu jää erityisen hyvillä mielin taa ja kohti kesää mennään!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *