Hae
Juoksujalkaa

Pikasuositus Tehtaankadulta!

Pakko vielä hehkuttaa eilistä yllärihoitoa, jonka ystäväni oli varannut. Kyseessä oli odottaville äideille suunnattu, mother-to-be –hoito. Hoito yhdistelee länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja. Ystäväni oli varannut itselleen selkä-hartiahieronnan. Uudehko hoitoja sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

FullSizeRender

namina helsinki

namina spa

mother-to-be -hoito

Hoitolassa oli ihana, rauhallinen tunnelma ja rentoutuminen alkoi välittömästi, kun oven avasi. Työpäivän jälkeinen vesisateessa juoksentelu oli juuri sopiva valmistautuminen tulevaan. Vaatteet vaihdoimme kylpytakkeihin ja tassuttelimme nauttimaan teet rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Jalat upotettiin samalla lämpimään veteen.

Itse hoito alkoi sen jälkeen. Minulle oli varattu erilaisia tyynyjä, joiden avulla oli helppo löytää hyvä kylkiasento. Hieronnan aikana käytiin läpi niska-hartiat ja selkä sekä jalat, molemmilta kyljiltä. Loppuun vielä hieman päähierontaa. Kyseessä ei ollut mikään kovin lempeä hieronta. Jumeja löytyi itseltäni selästä ja jaloista sen verran, että piti hengitellä syvään kuin Helsingin urheiluhierojien pöydällä konsanaan. 😀 Kuitenkin öljyt ja paikan rauhallisuus tekivät kokemuksesta enemmän rentouttavan hemmotteluhoidon. Itselleni tämä oli täydellinen yhdistelmä ja olo oli todella hyvä siirtyessämme vaatteiden laiton jälkeen jälleen nauttimaan teetä sekä kuivattuja hedelmiä.

Ystäväni oli myös hyvin tyytyväinen omaan hoitoonsa ja kalenterit vedettiin saman tien esiin seuraavaa varausta varten. Hän on reissannut paljon Aasian suunnalla ja omaa muutenkin varsin korkeat vaatimukset palvelujen suhteen. Erona autenttiseen kokemukseen oli kuulemma lähinnä hoitolan teko-orkideat aitojen sijaan. 😉 Hinnat ovat hoitolassa hyvin maltilliset ja meidänkin hoito kesti kaikkineen puolitoista tuntia tunnin sijaan. Nautin!

namina hinnasto

IMG_8671

Namina

Tehtaankatu 12, Helsinki

Hoitojen jälkeen suuntasimme vielä pitsalle Linkoon Töölöön, joka toimii aina yhtä takuuvarmasti.

linko

Linko

Linnankoskenkatu 12, Helsinki

Ei ollenkaan hassumpaa tämä raskausaika! <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *