Hae
Juoksujalkaa

Säällä kuin säällä!

Juhannus lähestyy ja perinteen mukaan säiden suhteen mennään näköjään laidasta laitaan. Kun lauantaina fiilistelin myrsky- ja sadelenkillä kumpparit jalassa, eilen oli jo taas ihan hellesää! Mutta säähän on ainoastaan pukeutumiskysymys. Ulkoilu jää harvoin väliin, ainakaan sään takia – vauva tykkää ja oma kroppa kiittää. 😉

Lauantain ulkoilusää oli niin raikas, etten olisi malttanut tulla merenrannasta sisälle millään. Vaikka koko lenkin tuuli vihmoi ja vettä tuli vaakasuorassa, oli niin helppo hengittää!

Eipä sillä, eilinenkin sää sopi oikein hyvin ja koko päivän tuijottelin toimiston ikkunasta ja odottelin ulos pääsyä. 🙂 Loma lähestyy ja nämä pari viimeistä työviikkoa tuntuu jo hieman tukalalta viettää sisätiloissa…

IMG_8729

IMG_8747

IMG_8751

IMG_8771

Loppuviikon sää näyttää ainakin meidän osalta suhteellisen helteiseltä, sillä luvassa on miniloma! Katsotaan, kuinka tukalaksi olo menee vai meneekö. Ennusteen mukaan kaupunkiloma reilussa +30 asteessa tallustellessa voi asettaa haasteita. 😉 No, täytyy pakata kevyitä ja ilmavia vaatteita sekä hyviä kenkiä mukaan.

Huippua silti päästä reissuun, vaikka pientä jännitystä reissuun lähtöön toikin, kun tajusin, että valtaosa lentoyhtiöistä vaatii jo raskausviikon 28 jälkeen lääkärintodistusta. Nuo viikothan ovat jo jääneet taa. Selvisi kuitenkin, että meidän lentoyhtiöllä voi lentää vielä muutamaa viikkoa ennen laskettua aikaakin tällaisia parin tunnin lentoja. Mutta eipä tullut tämäkään silloin tammi-helmikuussa matkaa varatessa mieleen…

Aurinkoista viikkoa ja toivotaan hyvää juhannussäätä myös tänne Suomeen!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Mukavaa reissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *