Hae
Juoksujalkaa

Kesäkuu – odottelua ilmassa.

Sinne meni kesäkuu! Kaikin puolin kiva, mutta jollain tapaa vähän sellainen väliinputoajakuukausi. Odotukset heinäkuussa ja kesälomassa sekä sen jälkeen alkavassa äitiyslomassa. Toisaalta tarkemmin sanoen, odotan syyskuuta. Hassua sanoa näin, mutta tämä koko kesä taitaa olla vähän väliinputoajakesä. 😀

Näköjään säät ovat olleet kesäkuussa ainakin aurinkoiset ja aktiivisuus on pysynyt hyvin yllä. Paljon kivoja hetkiä tähänkin kuukauteen mahtui ja täytyykin ihan muistuttaa itselle, ettei liikaa tähyile sinne syksyyn, vaan nauttii jokaisesta hetkestä nyt – vaikka ei millään malttaisi!

IMG_8897

IMG_8894

IMG_8896

Muutama kesäkuun aikana testiin tullut juttu ilahdutti myös.

Uuudella kausivärillä ilmestyneet Shock Absorberin Zipped liivit, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Vetoketjun ansiosta ne on helppo pukea päälle ja riisua pois, sillä yllättäen kyllä, pukeutuminen ei mene ihan niin ketterästi enää. 😉 Liivit ovat tukitasoltaan kevyet, mutta sopivat juuri nyt ajankohtaiseen kevyeen ulkoiluun, jossa ei voimakasta pomppimista tule.

Lisäksi sain kesäkuussa testiin Fastin uusia kestävyysurheiluun ja palautumiseen suunniteltuja tuotteita. Tällä hetkellä urheiluni ovat sillä tasolla, että näitä tuotteita en pääse testailemaan, mutta näihin palaan sitten loppuvuodesta, jos ja kun juoksusta tulee jälleen osa arkea. 😉

Ja nuo 2 XU Pre-Natal -trikoot. Edelleen <3.

IMG_8895

IMG_8893

IMG_8892

IMG_8891

Aurinkoista alkanutta heinäkuuta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *