Hae
Juoksujalkaa

Kesäloma!!!

Se on kuulkaa niin, että mulla alkoi vihdoin kesäloma! Hulluinta tässä tilanteessa on se, että tästä lomasta tuleekin vähän pidempi, sillä muutaman kesälomaviikon jälkeen jatkan sulavasti mammalomalle. Eipä tuota koko asiaa vielä edes tajua, mutta nautitaan nyt tämä kesä ja loma ensin! 🙂

Eilen, toiseksi viimeisen työpäivän päätteeksi kävin Sulossa jalkahoidossa. Ai että olin odottanut tuota hetkeä! Jalkahoito sisälsi jalkojen kylvetyksen, jalkojen ihoa pehmittävän kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kosteuttavan jalkanaamion ja pitkän hemmottelevan hieronnan sekä varpaankynsien lakkauksen. Lakkaus tehtiin muuten ekologisella Boho -kynsilakalla, jonka tuotteen olivat ainakin itselleni uusi tuttavuus. Tähän jalkahoitoon kuului kynsien lakkaus ja valitsemansa Boho-lakan sai mukaan.

IMG_9018

FullSizeRender

IMG_9029

Nyt on kevyet lomajalat, vaikka täytyy kyllä sanoa, että yllätyin tuon “rentouttavan” hieronnan aikana, kuinka jumissa pohkeet olivat!? Eipä ole koskaan, edes maratontreenailujen aikana, tuntunut noin paljon. :/ Liekö syynä työpäivien aikana seisotut tunnit ja raskauden mukana tuomat lisäkilot, vai mikä on homman nimi? Täytyykin jatkossa toivoa kotona jalkapohja- ja hartiahieronnan lisäksi myös pohjehierontaa…

Ihanaa kesäistä viikonloppua!

xx Laura

IMG_8926

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *