Hae
Juoksujalkaa

Ekat kesälomaviikot!

Pari ensimmäistä kesälomaviikkoa on käynnissä ja tuntuu, että ollaan ehditty lomalla tehdä jo vaikka mitä ja ennen kaikkea päästy lomatunnelmaan.

Ensimmäisellä viikolla otettiin alkupäivät ihan rauhallisesti ja oltiin kotioloissa. Loppuviikolla lähdettiin pienelle kotimaanmatkailurundille, aluksi Turkuun kaupunkilomailemaan, Somerolle mökkeilemään ja Kuortaneelle maalaistunnelmaan.

IMG_9277

IMG_9291

IMG_9320

IMG_9338

IMG_9340

IMG_9352

IMG_9370

IMG_9378

Tällä toisella viikolla sain lapsuudenystävät vierailulle ja vietettiinkin koko keskiviikkopäivä aurinkoisesta kesäHelsingistä nauttien. Päivän jälkeen olin tosin aivan poikki ja vielä eilen, torstainakin oli todella vetämätön päivä. Muistutti alkuraskauden päiviä, jolloin veto oli todellakin veks. Pitkien yöunien ja päikkäreiden jälkeen, vasta eilen illalla pääsin ylös ja kävelylenkille. Pakko sanoa, että sekin olisi jäänyt väliin ilman pientä kannustusta. 😉

IMG_9423

garmin vivomove

Vaikka päiväunet ovat kuuluneetkin jokapäiväiseen rutiiniin raskauden aikana, usein toimivin uniaika on ollut n. 5-15 minuuttia. Eilen meni reilusti yli tunnin ja silti illalla väsytti ja nukuin lähes 9 h yöunet. Näyttää siis vahvasti siltä, että väsymys on ottamassa taas valtaa, mutta onneksi tässä voi ihan hyvällä omallatunnolla ottaakin iisisti ja lepäillä. Toisaalta myös päivissä on isoja eroja, joten levätä pitää silloin kun siltä tuntuu ja sitten taas olla vähän aktiivisempi päivinä, joina puhtia riittää paremmin.

Yllättävän hyvin saan öisin nukuttua. Vaikka heräämisiä tulee yön mittaan kääntymisten ja vessassakäyntien muodossa, on ollut mielenkiintoista nyt muutaman yön ajan seurata unitietoja Vivomovesta. Mittarinkin mukaan nukun syvää unta usein yli puolet uniajasta. Herään aamuisin virkeänä, mikä on paras merkki unenlaadusta ja hyvin nukutusta yöstä.

Mittari siis toimii käytössä nyt jatkuvasti ja se todella potkii liikenteeseen päivittäin, että saan edes minimitavoitteeni askeleiden suhteen täyteen, mutta myös unen suhteen antaa hyvää tietoa unesta ja heräilykerroista. Uskopa, että eilisen illan kävelylläkin oli osuutta jälleen hyviin yöuniin.

Tänään askeltavoite täyttyy helposti, sillä suuntaan seuraavaksi pidemmälle kävelylenkille sekä lounaalle Heidin kanssa! Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *