Hae
Juoksujalkaa

Päivissä on eroa

Heinäkuu lähestyy jo loppua, mikä tarkoittaa itsellä tänä vuonna ainoastaan yhtä asiaa: raskausajan päivien hupenemista.

Ei sillä, että tässä olotilassa haluaisin mitenkään viivytellä, mutta on se silti kummallista, että kun toisaalta lasken malttamattomana päiviä laskettuun aikaan, toisaalta raskausajan loppuminen tuntuu älyttömän haikealta ajatukselta. Samaan aikaan kun tuntuu, että projekti on kestänyt ikuisuuden, tuntuu, että koko homma on ollut ohi hujauksessa.

FullSizeRender-1

Muutenkin ajatukset pyörivät oikeastaan pelkästään muhkean vatsan ympärillä ja vähintään nyt yksi mahakuva on napattava päivittäin. 😀 Eipä ole hetkeäkään päivässä, jolloin asia ei jollain tavalla olisi mielessä. Ja mikäli meinaa unohtua, kaveri kyllä muistuttaa olemassaolostaan, eikä aina mitenkään hellävaraisesti. 😉

FullSizeRender-2

Siinä missä raskaus on sujunut itsellä suht helposti ja aktiivisesti, nyt loppua kohti mennessä on ollut pakko luovuttaa joistain periaatteista, joita olin itselleni luvannut. Muun muassa; “helteistä en valita ikinä” – rikkoutui eilen, jolloin kuuma päivä veti sen verran vedon veks, että olisin antanut mitä tahansa kunnon räntäsateesta. Ilta sujuikin lähes kokonaan makuuasennossa parvekkeella, jonne onneksi sopii edes hieman viilentävä tuuli.

Päivissä on siis todellakin eroa. Viime viikolla Heidin kanssa kävelty kymppi vaihtuu kertaheitolla koko päivän makoiluun. Vaikka päivittäin on tullut ulkoiltua, lisääntyvää väsymystä on ollut ilmoilla. Sillä näyttää olevan siis syynsä, miksi raskausaika on juuri 9 kk.

FullSizeRender

Tämä tiistai tuntuu aamun ja yöunien perusteella oikein pätevältä, ja olennaistahan tässä hommassa onkin kuunnella tuon mahassa möngertävän kaverin vaatimuksia. Hänellä näyttää olevan ohjat sen verran hyvin hanskassa, että ei tässä pysty mitään väkisin suorittamaan. Liiasta makaamisesta hän ei tykkää yhtään, joten luulen että päivän suunnitelmissa on rauhallinen kävely merenrannalla ja sen jälkeen loppupäivä kirjan kanssa parvekkeen viileydessä.

Aurinkoista viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *