Hae
Juoksujalkaa

Heinäkuu: loman loppu ja toisen alku

Sinne jäi heinäkuu, mukavan ja jotenkin pitkältä tuntuneen viikonlopun jälkeen. Vaikka heinäkuusta haluaisi aina pitää kynsin ja hampain kiinni, tänä vuonna sen loppuminen ei harmita yhtään. Ja sitä paitsi, kesähän jatkuu vielä! Heinäkuu piti sisällään kaikenlaista kivaa kesätekemistä. Pääosaa näyttävät esittävän kävelylenkit sekä syöminen. 😀

IMG_9539

IMG_9540

IMG_9538

Heinäkuun myötä loppui myös kesäloma ja kuten monella muullakin, tämä elokuun eka maanantai olisi tarkoittanut töihin paluuta. Täällä se on nyt kuitenkin täysin ennalta tuntemattoman ja uuden alku: nimittäin äitiysloman. Huh, sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että h-hetki alkaa lähestyä.

IMG_9541

IMG_9537

IMG_9536

IMG_9535

IMG_9534

Viime viikolla olikin jo raskauden viimeinen lääkärintarkastus, jossa kaiken todettiin olevan valmiina vauvan tuloa varten. Toivottavasti baby ei nyt kuitenkaan ihan vielä ole tulossa, ihan mukava nauttia tästä äitiyslomastakin. 😉

Aurinkoista alkanutta elokuuta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Karoliina kirjoitti:

    Ihanaa alkanutta äitiyslomaa!! <3 Sulla alkaa ja mulla loppuu huomenna! 😀 Ihan uskomattoman nopeasti on aika mennyt, mutta onneksi saan hoitovapaalla vielä jatkaa. Nyt pitää ottaa ne treffit, kun mekin tultiin vihdoin kaupunkiin kuukauden saaristokeikan jälkeen! 🙂

    • Laura kirjoitti:

      Kiitos Karoliina <3 Siis apua, sulla jo loppuu!! Ihan älyttömän nopeasti mennyt aika ja teillä siellä jo iso tyttö päivien ilona! Onneksi tosiaan jatkuu kotonaolo, tosin vähän eri nimikkeellä vaan. 🙂 Laitankin sulle heti päiväehdotuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *