Hae
Juoksujalkaa

The Athlete´s Foot -ketju aukeaa huomenna!

Isossa Omenassa on ollut käynnissä iso uudistus, jota pääsee ihastelemaan huomenna, kun uusi osa aukeaa vihdoin. Sinne onkin aukeamassa ihan huikea shoppailutaivas – näytti olevan myös hyviä avajaistarjouksia, joten menkää ihmeessä paikalle! Osa kaupoista aukeaa vielä myöhemmin syksyllä, mutta suurin osa on siis auki huomisesta lähtien.

Pikaiset tunnelmat heti näin tuoreeltaan puhelimella napsittujen kuvien muodossa.

IMG_9631

Tänään vietettiin tosiaan uuden osan VIP-avajaisia ja pääsin jo ennalta tutustumaan uuteen The Athlete´s Foot -myymäläketjuun (TAF näin meidän kesken). Ketju avaa Ison Omenan lisäksi liikkeen myös Jumboon. Valikoimissa on urheiluhenkisiä vapaa-ajan kenkiä ja vaatteita, brändeiltä kuten: New Balance, Puma, Adidas, Nike, Converse, Reebok ja Vans. Eli kaikki parhaat ja tarvittavat!

IMG_9635

IMG_9638

IMG_9637

IMG_9633

Avajaisissa oli viihdyttämässä DJ Aksim, Seksikäs Suklaa sekä Brandon. Erittäin hyvää settiä! 🙂

FullSizeRender

IMG_9642

IMG_9652

Ja mikä ilahduttavaa, myös lapsille löytyy pieni nurkkaus niiiin söpöjä pikkukenkiä ja vaatteita. Niitähän on Suomessa tarjolla todella vähän. Pakkohan se oli yhdet Stan Smithit vauvalle ostaa.

IMG_9634

IMG_9639

IMG_9659

The Athlete´s Foot perustettiin 1970-luvun alussa Yhdysvalloissa. Nykyään ketjulla on yli 430 myymälää 23 maassa ympäri maailmaa. Suomea lähimmät myymälät sijaitsevat Tanskassa.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *