Hae
Juoksujalkaa

RunFest tulee taas!

Aina kun samassa lauseessa yhdistyy liikunta, ilo, yhdessätekeminen ja hyväntekeväisyys, on mielestäni kyseessä mainitsemisen arvoinen tapahtuma. Tulin muistuttamaan kivasta juoksutapahtumasta, joka järjestetään vielä nyt elokuussa kahdella eri paikkakunnalla. Kyseessä on nimittäin RunFest, joka juostaan Helsingissä 25.8.2016 ja Tampereella 31.8.2016. Vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan!

run fest

Itse olin viime vuonna mukana 2xu:n joukkueessa ja olipahan kivaa! 🙂 Suosittelen siis lämpimästi keräämään mukaan kaveri- tai vaikka työporukan ja osallistumaan tähän kaikille sopivaan juoksutapahtumaan, jossa vielä kaiken lisäksi tehdään hyvää! RunFest antaa nimittäin joukkueesi liikkumasta kilometrimäärästä (5 x 4.2 km) hyväntekeväisyyteen ja yleishyödylliseen toimintaan vähintään euron / kilometri. Ilmoittautumisen maksutapahtuman yhteydessä voit halutessasi nimetä hyväntekeväisyyskohteen, johon toivot joukkueenne liikuntasuorituksesta koostuvan hyväntekeväisyyspotin lahjoitettavan.

Tapahtuma pitää sisällään kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuvan RunFest-viestin sekä joukkueiden yhteisen RunFest-piknikin. Joukkue juoksee yhdessä puolimaratonin verran (4,2 km/ osuus) ja matkan voi taivaltaa joko kävellen tai juosten. RunFest -tapahtuman tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä – luvassa ei siis ole mitään tiukkapipoista puristusta.

Käy ihmeessä tutustumassa tapahtumaan ja lähde mukaan! Niin minäkin teen – ehkä jälleen ensi vuonna! 😀

runfest_2xu

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *