Hae
Juoksujalkaa

Elokuu: parhaista parhain! Vauva on täällä!

Sanomattakin on selvää, että elokuun kuvayhteenvedon voisi kiteyttää ainoastaan yhteen kuvaan, sillä juuri nyt tuntuu, ettei siihen mitään muuta edes kuulunut. Meidän pieni rakas poika syntyi elokuun toiseksi viimeisenä päivänä ja sen jälkeen ollaankin eletty täällä häntä ihaillen ja parhaamme mukaan hoivaten.

Pikaiset terveiset siis täältä vauvakuplasta!

IMG_0213

Jos kuitenkin haluaa tehdä pienen muistelon elokuun kuviin ja tunnelmiin, niitä siivittävät iso maha ja reippailut, joita ihan loppuvaiheeseen sitkeästi tehtiin. 🙂 Eipä tullut mieleen, että vähän yllättäen sunnuntaina alkoi maratonin sijasta ultrasuoritus pienen maailmaan saattamiseksi ja tiistaina hän oli ”jo” täällä!

IMG_0250

IMG_0251

IMG_0253

IMG_0254

IMG_0255

Vaikka synnytys oli pitkä prosessi, jossa meni täysin ajantaju, siitä ei jäänyt mitään traumoja. Täytyy sanoa, että arvostus kätilöiden ammattitaitoa kohtaan kasvoi entisestään, meilläkin niitä muutama ehti tuossa pitkän matkan aikana hääriä. Synnytyksen jälkeen nautittiin vielä muutama päivä täyshoidossa perhehuoneessa, josta joutui monta kertaa ääneen sanomaan, kuinka mahtavasta palvelusta on kyse. Kotiin tultua on ollut paljon uuden opettelua, mutta kovin palkitsevaa hommaa tämä on. Poika vaikuttaa tyytyväiseltä ja me vanhemmat ollaan täysin hänen pauloissaan.

IMG_0102

Nyt äkkiä takaisin vauvaa nuuhkimaan! Instagram päivittyy tällä hetkellä blogia useammin. 🙂

Ihanaa alkanutta syyskuuta, se näyttää säidenkin puolesta juuri siltä mitä olin toivonut. <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *