Hae
Juoksujalkaa

Syksyisen viikonlopun satoa

Ekaa kertaa viikonloppuna tuli syksyinen olo. Illat ovat alkaneet pimetä jo melko aikaisin, maisema on syksyisen värikäs ja selvästi viileämpi tuuli puhaltaa jo, vaikka päivisin ilma olisikin ollut aurinkoinen ja lämpöinen. Itsehän pidän syksystä ja erityisesti (juoksu)lenkit ovat syksyllä ihan parhaita! Vaikka vielä ei juoksu olekaan täällä ohjelmassa, ulkoilu syksyisessä säässä virkistää mieltä.

IMG_0734

Viikonloppuna tehtiin myös klassista syysherkkua (ei ollut kyllä ensimmäinen kerta tänä syksynä): omena-kaurapaistosta. Saatiin siskolta iso satsi omenoita ja niistä on tullut tehtyä pariin otteeseen tätä paistosta uunissa hieman terveellisempänä versiona. Sekin on ihan hyvää, mutta nyt vaati astetta herkullisemman version, jossa on käytetty reilummin voita ja sokeria. 😀

IMG_0723

IMG_0753

Omena-kaurapaistos pannulla

Omenat karamellisoitiin voin ja sokerin kanssa, joka tuo niihin kinuskimaisen maun. Lisäksi hieman kanelia ja suolaa. Toisella pannulla paahdetaan samaan aikaan kaurahiutaleet ja sekaan lisättiin tällä kertaa pari murennettua digestivekeksiä makua ja rapsakkuutta antamaan. Valmistukseen ei kovin montaa minuuttia mene ja kaikki ainekset pysyvät lämpiminä, kun ne tekee yhtäaikaa. Annoksen kylkeen voi halutessaan lisätä turkkilaista jugurttia, joka ainakin omaan makuun sopii erinomaisesti.

Uuden viikon kunniaksi ollaan käyty jo vaunulenkillä ja tänään aion testata illalla vielä toista happihyppelyä vauvan kanssa. Hänellä alkaa usein iltaisin villitysvaihe, joten ajattelin testata jos liikkeessä rauhottuisi paremmin. Vaunuistahan on tullut ihan suosikki auton lisäksi, jolloin silmät lurpsahtavat kiinni samantien. 😀

Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *